«Μάλλον» μένει ο Ματζάρι!

Ένα καλό νέο είχε να πει στους οπαδούς της Νάπολι ο Βάλτερ Ματζάρι. Ο Ιταλός τεχνικός με δηλώσεις του τόνισε ότι «πιθανότατα» θα μείνει στον πάγκο των Βεζουβιάνι και τη νέα σεζόν. Ο 49χρονος προπονητής που οδήγησε τη Νάπολι απευθείας στους ομίλους του Champions League, πρόσφατα απείλησε ότι θα αποχωρήσει αν η διοίκηση δεν ικανοποιήσει τα αιτήματά του για μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης. Μάλιστα,
σενάρια τον έστελναν στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, όμως τελικά το σίριαλ δείχνει να έχει αίσια έκβαση για τους Παρτενοπέι.

«Όσο περνάει από το χέρι μου, το πιο πιθανό είναι να είμαι ο προπονητής εδώ και τη νέα χρονιά», είπε ο Ματζάρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε. «Θα μου προκαλούσε στενοχώρια αν άφηνα τον σύλλογο. Έχω εξαιρετική σχέση με τους παίκτες και οι οπαδοί έχουν δείξει την αγάπη τους. Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος Αουρέλιο ντε Λαουρέντις θα βρει χρόνο για να μου μιλήσει. Μετά τον αγώνα με τη Γιουβέντους θα μου πει», πρόσθεσε ο Ματζάρι.

Για να καταλήξει: «Είμαι έτοιμος να σχεδιάσουμε το μέλλον και όταν ο σύλλογος μου δώσει τις συντεταγμένες για το project που θα έχουμε, θα είμαι σε θέση να σας πω για την απόφασή μου. Όταν φτάνεις έναν στόχο, είναι αναγκαίο να συζητάς ξανά τα σχέδιά σου».
Keywords
Τυχαία Θέματα