Madisons: Ανακοίνωση για δυσφήμιση της εταιρείας στον ημερήσιο τύπο

17:07 6/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Εταιρεία MADISONS ανακοινώνει ότι ένεκα διαφορών οι οποίες υπάρχουν μεταξύ των ιδιοκτητών του Εμπορικού Κέντρου ΙΜC κ.κ.Aνδρέα Καϊσή και / ΙΜC INTERNATIONAL MECHADISING CENTER LTD, οι τελευταίοι με ανακοίνωσή τους στον ημερήσιο Τύπο επέλεξαν να δυσφημίσουν την εταιρεία MADISON.

Για χάρην της αλήθειας η εταιρεία ανακοινώνει ότι:

(i)

Με την αγωγή της υπ’ αρ 10416/10 απαιτεί από τους ιδιοκτήτες πέραν των €19,000,000 συν τόκους και έξοδα, αποζημιώσεις για παράβαση συμφωνίας.

(ii) Απερρίφθη η αίτηση υπ’ αρ 43/2011 εναντίον της εταιρείας Madisons Ltd την οποία καταχώρησαν οι ιδιοκτήτες κ.κ. Ανδρέα Καϊσή και IMC INTERNATIONAL MECHADISING CENTER LTD

(iii) Ότι η εταιρεία έχει αθωωθεί στην ποινική υπόθεση 17047/09 στην οποία οι Ανδρέας Καϊσής και IMC καταδικάστηκαν και τώρα επικαλούνται.

(iv) Ότι έχει εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο και τις άλλες αρμόδιες αρχές όπως Δήμος Στροβόλου, Πολεοδομία κτλ, η χρήση του ΜΑDISON ως εμπορικού κέντρου.

(v) Οι ιδιοκτήτες αντί να περιμένουν την έκβαση των δικαστικών υποθέσεων επέλεξαν να παρέμβουν στο έργο της δικαιοσύνης με την ανακοίνωσή τους με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν περαιτέρω ζημιά από αυτή που έχουν είδη δημιουργήσει με τις μέχρι σήμερα ενέργειες τους.
(vi) Η εταιρεία προς διασφάλιση των συμφερόντων της έχει δώσει οδηγίες στους δικηγόρους της για έγερση αγωγής εναντίον των πιο πάνω κάτι που εξετάζουν να πράξουν και οι ενοικιαστές του Madisons οι οποίοι δέχονται αυτή την άδικη και παραπλανητική επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα