Άσκηση πυροσβεστικής Πάφου στο Στρουμπί

21:54 14/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο πυροσβεστικός σταθμός Πάφου μέσα στα πλαίσια της επανεκπαίδευσης του προσωπικού πραγματοποίησε άσκηση έξω από το χωριό Στρουμπί με την συμμετοχή 10 μελών της πυροσβεστικής Πάφου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κύπρου Λίζα Κεμιτζιή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης στις

14 Φεβρουαρίου και περί η ώρα 10:30 π.μ. όχημα Α που κατευθυνόταν από Πόλη Χρυσοχούς προς Πάφο, έξω από το χωριό Στρουμπί κάτω από άγνωστες συνθήκες, παρέκλινε της πορείας του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα Β που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Μετά την σύγκρουση σύμφωνα με το σενάριο, το όχημα Α ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου και εγκλωβίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες.

Το όχημα Β μετά την σύγκρουση ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα του δρόμου με όλους τους επιβαίνοντες του οχήματος να εγκλωβιστούν μέσα στο όχημα.

Η κ. Κεμιτζιή ανέφερε πως ο απεγκλωβισμός των επιβαινόντων έγινε με επιτυχία.

Πρόσθεσε δε, πως δεν διαπιστώθηκε καμία δυσκολία και πως η εξάρτηση και οι ικανότητες του προσωπικού της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου ήταν πολύ ικανοποιητικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα