Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Πάφο

12:14 12/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, συνεχίζοντας τις προσπάθειες προώθησης της επαρχίας ως τουριστικός τουρισμός, διεξάγει παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία για προώθηση της Πάφου στην κυπριακή αγορά ως προορισμού για τις γιορτές των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανίων.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, την οργανωμένη και συντονισμένη παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία προσέλκυσης

εσωτερικού τουρισμού στηρίζει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και έχει άμεσο στόχο την ενδυνάμωση αλλά και την υποστήριξη των ενεργειών που γίνονται από όλους τους εμπλεκόμενους στην προσπάθεια της Πάφου να συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των κατοίκων της Κύπρου για εσωτερικό τουρισμό.

Η όλη εκστρατεία αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Οι επισκέπτες εκτός από τα πολύ ελκυστικά πακέτα διακοπών για όλες τις κατηγορίες τουριστικών καταλυμάτων, πλούσια προγράμματα για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα ανεκτίμητης αξίας αρχαιολογικά και άλλα σημεία ενδιαφέροντος της Πάφου.

Στην Πάφο οι επισκέπτες μπορούν να μεταβούν σε χωριά όπου γίνεται παραγωγή και εμφιάλωση κρασιού ενώ μεγάλο ενδιαφέρον προσελκύουν οι εκκλησίες και Μονές της επαρχίας καθώς και η χερσόνησος του Ακάμα, η οποία αποτελεί ένα από τις 22 σημεία ενδημισμού στην Ευρώπη και συγκεντρώνει σπάνια χλωρίδα και πανίδα.

Παραμένει, βέβαια, πάντα γραφική, η παλιά πόλη με το λιμανάκι της Πάφου.

Εξάλλου, ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι Αγάπης διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή ο Δήμος Πάφου στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» που έχει στηθεί στο δημόσιο κήπο, προς ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, σ’ ένα χριστουγεννιάτικο περιβάλλον με παιχνίδια για τα παιδιά και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στον χώρο θα διατίθενται χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζεστά ροφήματα προς πώληση. Επίσης, θα γίνονται κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Επίσημος επισκέπτης θα είναι ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα βρίσκεται στο χώρο και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα