ΔΗΣΥ: Ενδεικτικές της δικής τους σύγχυσης και αποτυχίας οι αντιδράσεις για συνέδριο ΕΛΚ

15:56 12/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι αντιδράσεις κάποιων είναι ενδεικτικές της δικής τους σύγχυσης και αποτυχίας, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης σήμερα, σημειώνοντας πως αν όσοι επικρίνουν έκαναν την ανάλογη προσπάθεια στον δικό τους πολιτικό χώρο, τα πράγματα για την πατρίδα μας θα ήταν πολύ καλύτερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, σε δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «χθες ο Νίκος Αναστασιάδης κατέδειξε με τον πιο έμπρακτο τρόπο, πως πρέπει

να λειτουργεί ένας σοβαρός και αξιόπιστος ηγέτης στην Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή». Χθες, πρόσθεσε, «οι συμπολίτες μας είδαν στην πράξη πως κτίζονται συμμαχίες και πως κερδίζονται οι πολιτικές μάχες στον χώρο της Ευρώπης».

Έτσι είναι, είπε, «που πέτυχε η Κύπρος την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στη ζώνη του Ευρώ», συμπληρώνοντας ότι «και έτσι ακριβώς είναι που θα οδηγήσουμε ξανά την Κύπρο στο δρόμο της ανάκαμψης, της ανάπτυξης και της αξιοπρέπειας».

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΔΗΣΥ «οι αντιδράσεις κάποιων είναι ενδεικτικές της δικής τους σύγχυσης και αποτυχίας». Χθες, είπε, «μας έλεγαν πως οι Ευρωπαίοι αγνοούν τον Αναστασιάδη», προσθέτοντας ότι «σήμερα μας είπαν πως οι Ευρωπαίοι ήρθαν για να στηρίξουν τον Αναστασιάδη».

«Δεν περιμένουμε πως όσοι κινούνται στο περιθώριο της Ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής θα αντιληφθούν την σημασία που έχουν για την Κύπρο οι προσπάθειες του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Νίκου Αναστασιάδη», είπε, «η να καταλάβουν πόσο σημαντικές ήταν οι δηλώσεις στήριξης και αλληλεγγύης προς την Κύπρο».

«Αν όσοι επικρίνουν έκαναν την ανάλογη προσπάθεια στον δικό τους πολιτικό χώρο, τα πράγματα για την πατρίδα μας θα ήταν πολύ καλύτερα», ανέφερε τέλος ο κ. Γεωργιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα