Εσωτερικές κακώσεις ζωτικών οργάνων από τροχαίο, η αιτία θανάτου 79χρονης στη Λάρνακα

14:41 7/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Από εσωτερικές κακώσεις ζωτικών οργάνων, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, προήλθε ο θάνατος της Χλόης Φαρμακαλίδου, 79 χρόνων, από τη Λάρνακα, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες γύρω στις 18.15 το απόγευμα 79χρονη, η οποία οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητό της στη Λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού προς Λάρνακα, σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά τη συμβολή

με την Οδό Κασταλίας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγείτο από 51χρονη με συνοδηγό ένα 57χρονο».

Από τη σύγκρουση η 79χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ τα δύο άτομα του άλλου αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών πήραν εξιτήριο.

Ο κ. Χρήστου πρόσθεσε πως «έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης στην οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου με ένδειξη μηδέν. Σήμερα διενεργήθηκε επί της σορού της 79χρονης η νενομισμένη νεκροτομή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους ο οποίος διαπίστωσε ότι ο θάνατος της προήλθε από εσωτερικές κακώσεις ζωτικών οργάνων συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα