Έξαλλος ο Αρναούτογλου με τα λεγόμενα Περρή: “Αυτές τις μαλ…ς”!ΒΙΝΤΕΟ

11:17 22/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

“Δεν έχει ξεκινήσει τώρα που το μάθατε εσείς. Να με αφήσει ήσυχο να κάνω τη δουλειά μου”!

Από το πρώτο λεπτό που βρέθηκε στο πλατό του Πρωινό mou, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε αναφορά στο όνομα του Βαγέλλη Περρή, ενθυμούμενος ότι τον είχε αρχισυντάκτη σε μια εκπομπή πριν χρόνια που κόπηκε πολύ γρήγορα. Μοιραία λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά τον ρώτησαν μερικά λεπτά αργότερα για την κόντρα του με τον Βαγγέλη Περρή και
όσα έχουν διαδραματιστεί τελευταία.

Ο Γρηγόρης ξεκίνησε λέγοντας: “Η όλη συζήτηση ξεκίνησε με την επίθεση που δέχομαι πάρα πολύ καιρό στο ραδιόφωνο. Δεν έχει ξεκινήσει τώρα που το μάθατε εσείς. Ξεκίνησε από την πρώτη μέρα στο ραδιόφωνο. Δεν απαντούσα, αλλά κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία. Δεν υπήρξε ποτέ ιδιαίτερη ζέση και ζέστη μεταξύ μας, αλλά ούτε και κόντρα. Δεν θα ήθελα να το συνεχίσω καθόλου. Τελείωσε εδώ! Να με αφήσει ήσυχο να κάνω τη δουλειά μου”!

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε ότι ο Βαγγέλης Περρής τον κατηγορεί ότι στήνει θέματα “παπαρατσικά”, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε έξω φρενών: “Αυτές τις μαλ…ς, επειδή τις λένε πάρα πολλοί, να βρεθεί κάποιος παπαράτσι που τον έχω πάρει τηλέφωνο και να το πει στον αέρα”!

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα