Η συνεργασία ΕΔΕΚ-Οικολόγων εκφράζει αλλαγή κατεύθυνσης της Ευρώπης, λέει ο Ομήρου

14:00 12/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Την αλλαγή κατεύθυνσης της Ευρώπης εκπροσωπεί και εκφράζει η συνεργασία ΕΔΕΚ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ με τους Σοσιαλιστές και τους Πράσινους της Ευρώπης , δήλωσε στην Πάφο ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου.

Ο κ Ομήρου μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια περιοδείας του στους εμπορικούς δρόμους της Πάφου και συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών και τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της συνεργασίας

ΕΔΕΚ – Οικολόγων, ανέφερε πως ψήφος στη συνεργασία ΕΔΕΚ- ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ θα σημαίνει ακόμα απόρριψη και αποδοκιμασία της ανάλγητης συμπεριφοράς που επιδείχθηκε προς την Κύπρο από το Γιούρογκρουπ και τον μη δημοκρατικά νομιμοποιημένο θεσμό της Τρόικας.
Ψήφος προς τη συνεργασία ΕΔΕΚ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ θα σημαίνει συνέχισε , “επιβράβευση της εντιμότητας και της πολιτικής ηθικής και ταυτόχρονα αποδοκιμασία της διαφθοράς και της διαπλοκής στο δημόσιο βίο, αλλά και εντολή για υλοποίηση του αδιαπραγμάτευτου αιτήματος για κάθαρση και τιμωρία των ενόχων της οικονομικής τραγωδίας”.όπως σημείωσε.
Ο κ Ομήρου ανέφερε επίσης πως το πραγματικό δίλημμα των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου είναι η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η Ε.Ε .
Θα συνεχίσει στο δρόμο της λιτότητας, της σιδηράς δημοσιονομικής πειθαρχίας, της ύφεσης , της ανεργίας και της κοινωνικής δυστυχίας διερωτήθηκε ή θα ακολουθήσει ένα άλλο δρόμο; Τον δρόμο των επενδύσεων, της ανάπτυξης, της δημιουργίας θέσεων εργασίας, της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, όπως είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα