Κάρογιαν: Με την εκλογή του Ν. Αναστασιάδη η Κύπρος οδηγείται σε μια νέα εποχή

12:11 18/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Η Κύπρος βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Πολλοί και σοβαροί κίνδυνοι μας απειλούν.

Το διακύβευμα των προεδρικών εκλογών είναι αν θα κατορθώσει η Κύπρος να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει τη σοβαρή οικονομική κρίση και τους κινδύνους που την απειλούν, ενδυναμώνοντας παράλληλα τις δυνατότητες υπεράσπισης των εθνικών

της δικαίων Ή αν με κατακερματισμένες τις πολιτικές της δυνάμεις και διχασμένο το λαό δεν θα καταφέρει να προλάβει και να αποτρέψει τα χειρότερα.

Είναι, λοιπόν, η ώρα της συστράτευσης και της ενότητας. Της ενότητας δυνάμεων. Της εθνικής συνεννόησης και της συναίνεσης.
Είναι παράλληλα και η ώρα της μεγάλης ευθύνης και του πατριωτικού καθήκοντος των πολιτικών δυνάμεων του τόπου.

Το ΔΗ.ΚΟ. έχοντας πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας των στιγμών κα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας προτείνει στον κυπριακό λαό πορεία εθνικής συνεννόησης, πολιτικής συστράτευσης και συλλογικής δράσης για τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας και τη σωτηρία της πατρίδας.

Η συνεργασία του ΔΗ.ΚΟ. με τον ΔΗ.ΣΥ. με υποψήφιο τον Νίκο Αναστασιάδη προσφέρει την ευκαιρία και τη δυνατότητα η Κύπρος να έχει την προσεχή πενταετία ένα ευρύτατο, ισχυρό και πολιτικά αξιόπιστο συνασπισμό εξουσίας και κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Με την εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη και το συλλογικό μοντέλο διακυβέρνησης που έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει, η Κύπρος οδηγείται σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα