Κατηγορίες Ζήγρα κατά Τσοχατζόπουλου και Μιχαηλίδη

15:28 1/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνέχεια στις κατηγορίες του προς τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Άκη Τσοχατζόπουλο έδωσε σήμερα στην δεύτερη μέρα της απολογίας του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, στην Αθήνα, ο Νίκος Ζήγρας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζητήστε από τον Ακη Τσοχατζόπουλο

να σας πει για τα ποσά -πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ- που ξόδεψε να βγει βουλευτής για να έχει την ασυλία, αλλά δεν βγήκε. Τις διακοπές που έκανε στη Σαρδηνία με τη Βίκυ Σταμάτη με ιδιωτικό αεροσκάφος. Τα έξοδα για τον γάμο του στο Παρίσι και για τη βάπτιση του παιδιού του στο Πατριαρχείο».

Οι δηλώσεις του κ. Ζήγρα προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Τσοχατζόπουλου, ενώ ο πρώτος συνέχισε την απολογία του λέγοντας ότι «όλα ξεκίνησαν το 1997-1998 από την επιθυμία του Ακη Τσοχατζόπουλου και τότε περίπου τον έφερε σε επαφή με κάποιον Ντίνο Μιχαηλίδη», τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Ζήγρα «εκπροσωπεί αραβικά συμφέροντα που θα έκαναν επενδύσεις στην Ελλάδα σε ακίνητα».

Σύμφωνα με την απολογία του κ. Ζήγρα υπήρξε σειρά συγκεκριμένων ραντεβού, κατά τα οποία όπως είπε ο ίδιος ο κ. Ντ. Μιχαηλίδης του έδινε βαλίτσα με μετρητά ή επιταγές σε φάκελο με τελικό παραλήπτη τον Ακη Τσοχατζόπουλο. Ο κ. Ζήγρας είπε ότι αρχικά ο ίδιος δε γνώριζε και δεν είχε υποψιαστεί τι συνέβαινε, ωστόσο στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι τα χρήματα προέρχονταν από εξοπλιστικά προγράμματα.

Η απολογία του κ. Ζήγρα συνεχίζεται με ερωτήσεις από την έδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα