Όλα όσα έγιναν στα Cyprus Fashion Model Awards 2013!Φωτορεπορτάζ!

12:00 3/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν την Τετάρτη 31 Ιουλίου τα Cyprus Fashion Model Awards 2013 στο Galu Seaside στην Λάρνακα. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο Ανδρέας Φαλάς.

Συμμετείχαν 70 μοντέλα στην πρώτη φάση, 40 στην δεύτερη φάση για να βγει το τελικό αποτέλεσμα με τους 2 νικητές ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Ανδρέας Φαλάς έκλεψε τις εντυπώσεις!

Τρείς από τους κριτές της βραδιάς Ροζίτα

Κεντάλα, Rai Χριστοφόρου, Ολέσια Κωνσταντίνου

Aποκορύφωμα της βραδιάς ήταν φυσικά η απονομή των βραβείων στους νικητές.Ο 22χρονος Κύρος Θεοφάνους από την Λεμεσό και η 16χρονη Χριστιάνα Ζαχαρία από την Λάρνακα, έδειξαν πως το “είχαν” από την αρχή!

Η 16χρονη νικήτρια από την Λάρνακα Χριστιάνα Ζαχαρία κατασυγκινημενη στην αγκαλιά του Ανδρέα Φαλά

Ο Ζαχαρίας Πέτρου και η Σάντη Αντωνίου

H Kατερίνα Madison και ο Jean Rostam Ivy Pozidis

Ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, η Σάντη Αντωνίου και η Star Κύπρος 2009 Δήμητρα Ολυμπίου

Μερικά από τα μέλη της κριτικής επιτροπής: Γεωργία Δημητρίου, Jean Rostam Ivy Pozidis, Τζούλια Κωνσταντίνου ,Κατερίνα Madison και Λόλα Παπακώστα

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πασαρέλα τα μοντέλα περπατήσαν φορώντας κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή 2013 του σχεδιαστή G. Englezos,Constantinos,Sandy Antoniou,Infolio,She,Agora,Retro,Rodem.

Η Star Κύπρος 2009 Δήμητρα Ολυμπίου με την νικήτρια Χριστιάνα ΖαχαρίαH Ροζίτα Κεντάλα New Model of the Year - Gliss Style Awards 2012 με τον νικητή Κύρο ΘεοφάνουςΜε λίγα λόγια ήταν μια φαντασμαγορική βραδιά για όσους βρέθηκαν εκεί!Μια φαντασμαγορική συνάντηση μόδας που όσοι την έζησαν σίγουρα θα ήθελαν να την ξαναζήσουν!
Keywords
Τυχαία Θέματα