Σκληρή δουλειά υποσχέθηκε η νέα Πρόεδρος του ΚΟΑ

18:00 2/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Υπόσχεση για σκληρή δουλειά από το νέο ΔΣ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, έδωσε η νέα Πρόεδρος του Οργανισμού Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα.

Μιλώντας στην τελετή εγκαθίδρυσης του νέου ΔΣ του ΚΟΑ, η νέα Πρόεδρος του Οργανισμού ανέφερε ότι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ θα δώσουν ένα «μεγάλο αγώνα για το καλύτερο αύριο του

κυπριακού αθλητισμού».

«Η όλη μας προσπάθεια θα στηριχθεί στις αρχές και αξίες του αθλητισμού και του Ολυμπισμού και ιδιαίτερα του ευ αγωνίζεσθαι», είπε.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΟΑ, αναλαμβάνοντας τα ηνία του οργανισμού, η κ. Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα έδωσε την υπόσχεση για σκληρή δουλειά και σίγουρα και σταθερά βήματα.

«Σε προσωπικό επίπεδο θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάτι που αγαπώ με πάθος και προσδοκώ στην άριστη συνεργασία με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου» ανέφερε, ζητώντας τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων στον αθλητισμό.

Η Πρόεδρος του ΚΟΑ, ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο Πάμπο Στυλιανού, καθώς και τα απερχόμενα μέλη του ΔΣ.

Η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, είναι πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του ΚΟΑ, από της ίδρυσης του Οργανισμού το 1969. Αντιπρόεδρος διορίστηκε ο Κλεάνθης Γεωργιάδης και μέλη οι Νίκος Κακουλλής, Άντρη Σιάλου, Δημήτρης Λεοντής, Ηρόδοτος Ηροδότου, Τάσος Προκοπίου, Χρίστος Ορφανίδης και Μιχάλης Καυκαλιάς.

Μετά την εγκαθίδρυση, το νέο ΔΣ του ΚΟΑ πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα