Στεφάνου: Απογοήτευση για τα απεργιακά μέτρα της ΠΑΣΥΔΥ

17:05 14/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου αναφορικά με την απόφαση της ΠΑΣΥΔΥ

Τη θλίψη και την απογοήτευση της για τα μέτρα που λαμβάνει η ΠΑΣΥΔΥ εξέφρασε σήμερα η Κυβέρνηση διά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου της κ. Στέφανου Στεφάνου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Στεφάνου σχολιάζοντας την απόφαση της ΠΑΣΥΔΥ για νέα απεργιακά μέτρα,

είπε: «Θέλουμε να εκφράσουμε ως Κυβέρνηση τη θλίψη και την απογοήτευση μας για τα νέα μέτρα που έχει αποφασίσει η ΠΑΣΥΔΥ τα οποία εμείς, υπό τις περιστάσεις, θεωρούμε ακραία με την έννοια ότι συζητείται ο προϋπολογισμός και αναμένεται η έγκριση του, όπως, επίσης, και η έγκριση των μέτρων που έχουν αποφασιστεί αναφορικά με την οικονομία, κάτι που αναμένουν πρώτα απ’ όλα οι Ευρωπαίοι.

Καλούμε την ΠΑΣΥΔΥ να κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το θέμα.

Επειδή ακούγονται διάφοροι ψίθυροι ότι θα επιβληθούν διάφορα, επισημαίνω ότι τα μέτρα που προτείνει η Κυβέρνηση είναι συγκεκριμένα, είναι γνωστά, έχουν κοινοποιηθεί, βρίσκονται στη Βουλή προς συζήτηση και αναμένουμε την έγκριση αυτών των μέτρων για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι με την απόφαση της ΠΑΣΥΔΥ βρίσκονται στον «αέρα» οι Δημοτικές Εκλογές, ο κ. Στεφάνου είπε ότι «είναι και αυτό ένα θέμα, γι’ αυτό καλούμε την ΠΑΣΥΔΥ να κάνει δεύτερες σκέψεις».

Ερωτηθείς αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας έχει επικοινωνήσει με τον ηγέτη της ΠΑΣΥΔΥ, ο κ. Στεφάνου απάντησε αρνητικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα