Στη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής η ΚΟΕ

16:42 20/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, 22 και 23 Νοεμβρίου θα παραστούν ο Πρόεδρος και ο Ταμίας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) Ουράνιος Ιωαννίδης και Δαμιανός Χατζηδαμιανού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟ κατά τη Συνέλευση «επανεκλέγεται χωρίς ανθυποψήφιο στη θέση του Ταμία, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Κίκης Λαζαρίδης».

Χωρίς ανθυποψήφιο, προστίθεται, «εκλέγονται επίσης ο Πρόεδρος Πάτρικ Χίκι (Ιρλανδία),

ο Αντιπρόεδρος Γιάνετς Κοσίγιαντσιτς (Σλοβενία) και ο Γενικός Γραμματέας Ραφαέλε Πανιότζι (Ιταλία). Τις δώδεκα θέσεις Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής θα διεκδικήσουν 17 υποψήφιοι».

Παράλληλα, «θα κατατεθεί η έκθεση από τον Ταμία κ. Κίκη Λαζαρίδη, θα παρουσιαστεί η τελική αναφορά για τους ΑΜΚΕ που διεξήχθησαν το περασμένο καλοκαίρι στο Λουξεμβούργο, η αναφορά για το πρόγραμμα Olympic Solidarity, καθώς και η πρόοδος της προετοιμασίας όλων των αγώνων στους οποίους εμπλέκεται η ΕΟΕ. μέχρι το 2018».

Τη δεύτερη μέρα των εργασιών, η Γενική Συνέλευση θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την πρόοδο που αφορά στη διοργάνωση των 1ων Πανευρωπαϊκών Αγώνων στο Μπακού το 2015.

«Το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες στη Γενική Συνέλευση θα επισκεφθούν την Πόλη του Βατικανού, και στις 12 το μεσημέρι θα έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Της Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί στις 21 Νοεμβρίου η Γενική Συνέλευση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης, που θα έχει ως θέματα προς συζήτηση την ενημέρωση για τις προετοιμασίες για την επόμενη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το 2015 στην Ισλανδία, και τροποποιήσεις τους καταστατικού που αφορούν στους στόχους των Γενικών Συνελεύσεων και της Εκτελεστικής Επιτροπής, καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα