Θέση Marketing Manager

13:32 3/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αν έχεις επιλέξει το Marketing ως επάγγελμα επειδή σε συγκινούν τα brands και η σχέση τους με τον καταναλωτή και αν αναζητάς την πρόκληση της διαχείρισης παγκοσμίου φήμης μαρκών, θέλουμε να σε γνωρίσουμε.

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ; – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!

Η Tryfon Tseriotis Ltd, μέσα από τη πρόσφατη, στρατηγική συνεργασία δύο ιστορικών ονομάτων στο χώρο των καταναλωτικών προιόντων, συμμετέχει καθοριστικά στη διαμόρφωση της τοπικής αγοράς τροφίμων, σαν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες.

Αναζητάμε έναν/μια συνεργάτη με τουλάχιστονΜεταπτυχιακό τίτλο σε τομείς σχετικούς
με Μάρκετινγκ ή Διοίκησης Επιχειρήσεων.Εργασιακή εμπειρία 5 χρόνια σε διευθυντική θέση στον τομέα του Μάρκετινγκ.Άριστες Δεξιότητες διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.Ικανότητα επικοινωνίας και εξαίρετη γνώση Ελληνικής/Αγγλικής γλώσσας.Εξοικείωση με τεχνολογία.Επιχειρηματική αντίληψη και ικανότητες διαπραγμάτευσης.Υψηλό επίπεδο αναλυτικών ικανοτήτων.
Για να αναλάβει

Την ευθύνη διοίκησης του τμήματος Μάρκετινγκ και την υλοποίηση της σχετικής στρατηγικής.

ΠροσφέρουμεΣχέδιο BonusΤαμείο Προνοίας με συμμετοχή του εργοδότηΟμαδικό Σχέδιο Ιατρικής και Φαρμακευτικής κάλυψης με συμμετοχή του εργοδότη.Αρχική και συνεχή εκπαίδευση/ανάπτυξη.Προνόμια ως μέλος του Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Τσεριώτη.
Αν ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις στην ομάδα μας

Στείλε άμεσα το βιογραφικό σου στο hr@tryfontseriotis.com, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέχρι την Τετάρτη 11/12/2013.

Είμαστε εχέμυθοι και άξιοι της εμπιστοσύνης σου

Κατά την πρακτική επιλογής που ακολουθούμε, δίνεται μεγάλη σημασία στην τήρηση του αδιάβλητου της διαδικασίας καθώς και της αυστηρής εμπιστευτικότητας των προσωπικών δεδομένων του αιτητή.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες

Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, τηλ 22507840.

Keywords
Τυχαία Θέματα