Τρεις εταιρείες στην μικρή λίστα της ΔΕΦΑ για την ενδιάμεση λύση

18:30 8/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι προτάσεις τριών εταιρειών για την προμήθεια Φυσικού Αερίου στους Ηλεκτροπαραγωγούς Σταθμούς της Κύπρου (Ενδιάμεση Λύση) προκρίθηκαν για τον επόμενο γύρο της διαδικασίας που θα γίνει στις 18-20 Φεβρουαρίου 2013, ανακοίνωσε σήμερα η Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ).

Με σημερινή της ανακοίνωση η ΔΕΦΑ υπενθυμίζει ότι για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος που προκήρυξε για την Προμήθεια Φυσικού Αερίου στους Ηλεκτροπαραγωγούς Σταθμούς της Κύπρου

είχαν υποβληθεί 17 προτάσεις από τις οποίες οι 14 κρίθηκαν ότι θα μπορούσαν να συνεχίσουν στη διαδικασία υποβολής δεσμευτικών ολοκληρωμένων Προτάσεων.

Αναφέρεται ότι στις 4 Ιανουαρίου ζητήθηκε από τις 14 αυτές εταιρείες όπως υποβάλουν τις Δεσμευτικές τους Ολοκληρωμένες Προτάσεις στις 4 Φεβρουαρίου 2013, 17.00 τοπική ώρα.

“Υποβλήθηκαν 8 προτάσεις οι οποίες αξιολογήθηκαν και 3 από αυτές προκρίθηκαν για τον επόμενο γύρο της διαδικασίας που θα γίνει στις 18-20 Φεβρουαρίου 2013″, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η ΔΕΦΑ δεν προχώρησε στην αναφορά των εταιρειών που επιλέγησαν καθώς δεσμεύεται από συμφωνία εμπιστευτικότητας για τους πιθανούς προμηθευτές.

Keywords
Αναζητήσεις
μακεδονικός χαλβάς και προμηθευτές
Τυχαία Θέματα