Συνεχίζονται… βραδέως οι απελάσεις λαθρομεταναστών

Άλλοι 55 επέστρεψαν τη Μεγάλη Πέμπτη στις χώρες καταγωγής τους.

Άλλοι 55 παράνομοι μετανάστες επέστρεψαν τη Μεγάλη Πέμπτη στις χώρες καταγωγής τους.

Συγκεκριμένα, επαναπροωθήθηκαν 20 πολίτες Αφγανιστάν, δύο πολίτες Τουρκίας, τρεις πολίτες Γεωργίας, ένας πολίτης Ιράκ, 21 πολίτες Μπανγκλαντές, ένας πολίτης Νιγηρίας, δύο πολίτες Κίνας, ένας πολίτης Ρουμανίας, δύο πολίτες Ολλανδίας, ένας πολίτης Βουλγαρίας και ένας πολίτης Αμερικής, εις βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Τουρκίας, Γεωργίας, Ιράκ,

Μπανγκλαντές, Νιγηρίας, Κίνας, Ρουμανίας, Ολλανδίας, Βουλγαρίας και Αμερικής πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς την Κωνσταντινούπολη, την Τιφλίδα, το Ερμπίλ, την Ντάκα, το Λάγος, τη Σανγκάη, το Βουκουρέστι, το Άμστερνταμ, τη Σόφια και τη Νέα Υόρκη, αντίστοιχα.

Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Αφγανιστάν πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για 18 εξ αυτών με προορισμό την Καμπούλ και για δύο με προορισμό τη Ρώμη.

Το πρώτο τρίμηνο του 2012 πραγματοποιήθηκαν επιχειρήσεις επιστροφών από τις Υπηρεσίες Αλλοδαπών της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου επέστρεψαν συνολικά 1.992 αλλοδαποί υπήκοοι στις χώρες καταγωγής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα