Emily in Paris: Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι «nepo babies» -Οι 4 ηθοποιοί με διάσημους γονείς [εικόνες]

Τα νέα επεισόδια της τέταρτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Emily in Paris» έκαναν πρεμιέρα στο Netflix, σκαρφαλώνοντας στο No. 1 του Top 10.

Το δεύτερο μέρος του τέταρτου κύκλου μάς μεταφέρει από το Παρίσι στη χιονισμένη Μεζέβ των Άλπεων και από εκεί στην ηλιόλουστη Ρώμη, μετατρέποντας τη σειρά σε... «Emily in Rome».

Η επιτυχημένη σειρά πήρε ήδη το πράσινο φως

για την πέμπτη σεζόν, με τους φανατικούς να περιμένουν να ανακαλύψουν τις νέες περιπέτειες της Έμιλι στη... Ρώμη με το νέο της αγόρι, τον γοητευτικό Ιταλό Μαρτσέλο Μουρατόρι.

Στη νέα σεζόν, είδαμε τα περισσότερα πρόσωπα να επιστρέφουν, αλλά και νέες προσθήκες όπως η Ζενεβιέβ, που προσπαθεί να κλέψει τον Γκαμπριέλ από την Έμιλι, αλλά και ο Μαρτσέλο Μουρατόρι, το νέο φλερτ της Έμιλι από την Ιταλία.

Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί που εισέβαλαν στο «Emily in Paris» έχουν διάσημους γονείς, όπως άλλωστε και οι πρωταγωνιστές Λίλι Κόλινς και Λούκας Μπράβο. Είναι, δηλαδή, αυτό που αποκαλούμε τα τελευταία χρόνια «nepo babies».

Το «nepo baby», συντομογραφία του nepotism baby, είναι ένας όρος που αναφέρεται σε άτομα των οποίων οι γονείς είναι διάσημοι και επιτυχημένοι σε παρόμοια ή συναφή επαγγέλματα.

Το συμπέρασμα είναι ότι, επειδή οι γονείς τους είχαν ήδη διασυνδέσεις με μία ή περισσότερες βιομηχανίες, το παιδί ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει αυτές τις γνωριμίες ώστε να χτίσει μια καριέρα σε αυτούς τους κλάδους. Συνήθως χρησιμοποιείται υποτιμητικά για να υποδείξει μια διασημότητα της οποίας η φήμη και η επιτυχία θεωρούνται ως μη κερδισμένες ή άξιες.

Τα τέσσερα nepo babies του «Emily in Paris»:

Λίλι Κόλινς (Έμιλι) - Κόρη του Φιλ Κόλινς

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, που ενσαρκώνει την Έμιλι Κούπερ, είναι κόρη του θρύλου της μουσικής Φιλ Κόλινς. Η Λίλι Κόλινς ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε έργα από την ηλικία των δύο ετών. Ο πρώτος της μεγάλος ρόλος ήταν στη σειρά του BBC «Growing Pains».

Πριν τη γνωρίσουμε ως Έμιλι, η Κόλινς πρωταγωνιστούσε σε μεγάλες ταινίες του Χόλιγουντ όπως το «The Blind Side». Επίσης, ασχολούνταν τακτικά με το μόντελινγκ από πολύ μικρή.

Μιλώντας για το ότι μεγάλωσε στο Χόλιγουντ, η ηθοποιός είπε ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει εντελώς τα βήματα του πατέρα της. Ο πατέρας της μπορεί να είναι σταρ της ροκ, αλλά η Κόλινς είπε ότι κατέβαλε προσπάθεια για να τελειοποιήσει τη δική της τέχνη.

Λούκας Μπράβο (Γκαμπριέλ) - Γιος του Ντανιέλ Μπράβο

Ο 36χρονος Λούκας Μπράβο, που ενσαρκώνει τον κούκλο Γάλλο σεφ Γκαμπριέλ, έχει επίσης διάσημο πατέρα. Συγκεκριμένα, είναι γιος του Γάλλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ντανιέλ Μπράβο και της τραγουδίστριας Εύα Μπράβο.

Ο 61χρονος μέσος, με εξαίρεση μια θητεία στην Πάρμα, πέρασε όλη την καριέρα του στη γενέτειρά του Γαλλία, παίζοντας 217 αγώνες για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Λούκας μοιάζει πολύ στον πατέρα του και εκτός από ηθοποιός είναι και μοντέλο.

Ταλία Μπεσόν (Ζενεβιέβ) - Κόρη του Λικ Μπεσόν

Η νέα προσθήκη στο καστ της σειράς που έφερε τα πάνω κάτω ακούει στο όνομα «Ζενεβιέβ», κατά κόσμον Ταλία Μπεσόν. Η 23χρονη ηθοποιός τυχαίνει να έχει γονείς έναν πολύ διάσημο σκηνοθέτη και μια παραγωγό. Συγκεκριμένα, πατέρας της είναι ο γνωστός Γάλλος σκηνοθέτης Λικ Μπεσόν και μητέρα της η παραγωγός Βιρζινί Μπεσόν Σιλά.

Ο μπαμπάς της έχει δουλέψει σε πασίγνωστες ταινίες όπως The Fifth Element, Lucy, Leon και The Big Blue. Με παρόμοιο τρόπο, η μητέρα της έχει δουλέψει σε ταινίες όπως τα Everything Everywhere All at Once, Lucy και The Lady.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη εισβολή της Ταλία στον κόσμο της υποκριτικής, καθώς είχε εμφανιστεί στο παρελθόν στο «Dangerous Waters» και στο «Valerian and the City of a Thousand Planets». Μόλις ολοκλήρωσε, μάλιστα, τη σκηνοθεσία της δεύτερης ταινίας της.

Γιουτζένιο Φραντσεσκίνι (Μαρσέλο) - Γιος του Τζιάνι Φραντσεσκίνι

Το νέο ερωτικό ενδιαφέρον της Έμιλι είναι ο γοητευτικός Ιταλός Μαρτσέλο Μουρατόρι, τον οποίο ενσαρκώνει ο ηθοποιός Γιουτζένιο Φραντσεσκίνι.

Ο 32χρονος Γιουτζένιο Φραντσεσκίνι είναι Ιταλός ηθοποιός από τη Βερόνα. Είναι ηθοποιός δεύτερης γενιάς, με τους γονείς του να είναι γνωστοί στην Ιταλία.

Ο Γιουτζένιο έχει μια τεράστια καριέρα που εκτείνεται πάνω από 10 χρόνια, στον ιταλικό κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Αρχικά ασχολήθηκε με την υποκριτική μέσω θεατρικών παραγωγών στην εταιρεία των γονιών του. Ο πατέρας του, Τζιάνι Φραντσεσκίνι, είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός του θεάτρου και ο Γιουτζένιο πήρε από τον μπαμπά του, έχοντας αρκετούς πρωταγωνιστικούς ρόλους στην οικογενειακή θεατρική εταιρεία, Viva Opera Circus.

Σε μια συνέντευξη του 2012 στο Vanity Fair Italia, ο Γιουτζένιο είπε: «Ανακάλυψα το πάθος μου για την υποκριτική χάρη στον πατέρα μου, έναν Βερονέζο γιο αγροτών, που, αφού αποφοίτησε από την Ιατρική, παράτησε τα πάντα για να γίνει ηθοποιός του δρόμου. Ο πατέρας του δεν του το συγχώρησε ποτέ αυτό. Στην Μπολόνια γνώρισε τη μητέρα μου, μια ηθοποιό, καλή στις κουκλοθέατρο και στο παιδικό θέατρο. Μαζί ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο και εγώ μαζί τους».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα