Μπάγια Αντωνοπούλου: Καταγγέλλει λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου -«Με έβριζε χυδαία» [βίντεο]

Η Μπάγια Αντωνοπούλου περιγράφει τα όσα έζησε στο Περιστέρι, όταν οδηγός λεωφορείου άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να την βρίζει, όπως καταγγέλλει η δημοσιογράφος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο του Περιστερίου, με την ίδια να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχετικό βίντεο, με τα τελευταία δευτερόλεπτα της έντασης.

«Συνέβη μόλις στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι.

Ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου μού επιτέθηκε με αισχρές εκφράσεις και απειλές. Δεν πρόλαβα δυστυχώς να τραβήξω βίντεο για να ακούσετε τι έλεγε το στόμα ενός ανθρώπου που μεταφέρει καθημερινά κόσμο. Αυτός είναι ο νταής, φρόντισε πριν φύγει να με ενημερώσει ότι αν τολμήσω να ανεβάσω το βίντεο θα έρθει να με βρει. Τα συμπεράσματα δικά σας...», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπάγια Αντωνοπούλου στη σχετική ανάρτησή της.

ΜπάγιαΑντωνοπούλου: Όσα ανέφερε για το περιστατικό με τον οδηγό λεωφορείου

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» όπου περιέγραψε το τι ακριβώς συνέβη.

«Αρχικά, σύμφωναμε τον ΚΟΚ δεν έχω κάνει κάποιο λάθος σαν οδηγός. Κινούμουν αριστερά και στη δεξιάλωρίδα βρισκόταν ο οδηγός. Είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη λεωφορειολωρίδα καιο οδηγός αποφάσισε να προσπεράσει. Στην αρχή δεν τον είδα και θεώρησα πως δενμπορούσα να τον αφήσω να περάσει, γιατί θα είχα χτυπήσει. Και ανοίγει τοπαράθυρο με τραμπουκισμό. Και ξέρω πάρα πολύ καλά ότι, “ανεβάζοντας” το βίντεομε το πρόσωπό του, μπορεί να μου κάνει μήνυση, αλλά δεν φοβάμαι γιατί έχωμηνύματα ότι τα έχει κάνει και σε άλλους ανθρώπους ο συγκεκριμένος», ανέφερεαρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Άρχισε έναβρισίδι με απειλές, “πώς το πήρες το δίπλωμα” και τις γνωστές εκφράσεις πουχρησιμοποιούνται κυρίως στις γυναίκες. Τράβηξα το βίντεο και το ανέβασα για τονεξής λόγο: Όχι για να παίξει, αλλά γιατί ένας τέτοιος άνθρωπος, επαγγελματίαςοδηγός, ο οποίος κάθε μέρα μεταφέρει ηλικιωμένους, παιδιά, ανθρώπους που δενέχουν τη δύναμη των social, θα το έχει κάνει και αλλού. Και όντως το έχει κάνεικαι αλλού», συνέχισε την περιγραφή της.

«Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα και έχω μηνύματα από τρεις κοπέλες με τις οποίες θα έρθω σε επικοινωνία σήμερα, που έχει συμπεριφερθεί με τον ίδιο απαράδεκτο τρόπο. Είναι συγκεκριμένη η διαδρομή που κάνει ο οδηγός. Φεύγοντας μου είπε ότι έτσι και ανεβάσω το βίντεο θα έρθω να σε βρω και θα σε... τακτοποιήσω. Οι χαρακτηρισμοί ήταν βρισιές και απειλές. Δεν το έχω καταγγείλει στην υπηρεσία του. Ο στόχος μου δεν είναι να τιμωρήσω εγώ, η ίδια, τον οδηγό. Εμένα ο στόχος μου είναι να μάθουν και άλλες κοπέλες, και άλλοι άνθρωποι, να μιλούν και να αντιδρούν», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Διέταξε έρευνα το υπουργείο Μεταφορών -«Τέτοιου είδους περιστατικά καταδικάζονται απερίφραστα»

Για την καταγγελία της δημοσιογράφου τοποθετήθηκε το υπουργείο Μεταφορών, διατάζοντας να γίνει έρευνα από τον ΟΣΥ για τη συμπεριφορά του οδηγού του.

«Σε συνέχεια του περιστατικού εξύβρισης επιβατών από οδηγό, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 14/10/2024, σε αστικό λεωφορείο της Ο.ΣΥ, ζητήθηκε από τη Διοίκηση του Οργανισμού να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και τον πειθαρχικό έλεγχο του εμπλεκόμενου οδηγού, που ήδη δρομολογήθηκε από την Ο.ΣΥ.

Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους περιστατικά καταδικάζονται απερίφραστα και δεν γίνονται ανεκτά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας της: Δίνω τη δική μου μάχη -Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μουΗ Μπιάνκα Σενσόρι συντόνιζε τα όργια του Κάνιε Γουέστ -Τι ισχυρίζεται πρώην βοηθός τουΤσακωμός Σάλμα Χάγιεκ - Νικόλ Κίντμαν: Τελικά, ποια από τις δύο είχε δίκιο; Ειδικός στη γλώσσα σώματος εξηγεί

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα