Μπελέρης για συνάντηση με Ράμα: Ποτέ δεν περίμενα ότι θα τον συναντούσα υπό αυτές τις συνθήκες

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντης Μπελέρης μίλησε σήμερα μεταξύ άλλων στο Open για την αυριανή συνάντηση που θα έχει με τον Έντι Ράμα στην αλβανική βουλή.

«Ποτέ δεν περίμενα ότι θα τον συναντούσα υπό αυτές τις συνθήκες, εγώ, εκπροσωπώντας το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αυτός, το αλβανικό κράτος. Την Τρίτη, στο πλαίσιο της επιτροπής διασύνδεσης Αλβανίας - Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αλβανική βουλή θα συναντηθώ με τον κ Ράμα

μαζί με τους άλλους συναδέλφους», είπε αρχικά ο κ Ράμα.

Φρέντης Μπελέρης: Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αυτός έχει τη δουλειά του και εγώ έχω τη δική μου

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, τον είχα ξανασυναντήσει και πριν την περιπέτειά μου με την φυλακή, αυτός έχει τη δουλειά του και εγώ έχω τη δική μου», ανέφερε στη συνέχεια.

Ερωτηθείς αν θα του μιλήσει είπε ότι δεν έχει να του πει κάτι. «Έχω αποφασίσει να διεκδικήσω όλα αυτά που στερούνται οι Έλληνες της Αλβανίας, ενώ έχουμε 34 χρόνια που έχει πέσει το κομμουνιστικό καθεστώς».

«Ο κ Ράμα δεν ήθελε με τίποτα να αναλάβω τη διοίκηση του δήμου Χειμάρρας και με πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις, ελεγχοντας τη δικαιοσύνη, κατάφερε να μην το πετύχω.

«O Έλληνας Πρωθυπουργός με την κίνησή του έδειξε ότι με τον ελληνισμό δεν μπορείς να παίζεις»

Ο κ Ράμα είναι κυριάρχος στην χώρα του αλλά υπάρχει μια άλλη χώρα που είναι πιο ισχυρή που είναι η Ελλάδα και είναι πυλώνας σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο, και η οποία, με την κίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού να με χρήσει υποψήφιο και σίγουρα με την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, έδειξε ότι με τον ελληνισμό δεν μπορεί να παίζει κανείς», σημείωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα τρία βασικά δικαιώματα τα οποία αν δεν γίνουν δεκτά δεν θα πρέπει η Αλβανία να μπει στην ΕΕ.

Ο κ Μπελέρης είπε τέλος ότι σήμερα βρίσκεται στην ιδιαίτερή του πατρίδα, στην Χειμάρρα για τους εορτασμούς. «Πράγματι σήμερα γιορτάζει το έθνος είναι μεγάλη ευτυχία για μένα να την γιορτάζω ελεύθερος και δίπλα από αγαπημένους μου ανθρώπους», ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα