Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής στο Mega -Τo βίντεο από το backstage της φωτογράφισης

Το πρώτο teaser για τη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Mega, έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός, το μεσημέρι της Τετάρτης, 07/08.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Mega στο Instagram, αλλά και σε αυτόν της δημοφιλούς παρουσιάστριας, η Φαίη Σκορδά

καταγράφεται στη φωτογράφιση για τη νέα της εκπομπή, η οποία, όπως γίνεται γνωστό μέσω του εν λόγω post, θα έχει τίτλο «Buongiorno», δηλαδή «καλημέρα» στα ιταλικά.

Στο εν λόγω clip με «άρωμα» Ιταλίας, η Φαίη Σκορδά ποζάρεισε έναν κόκκινο δερμάτινο καναπέ, στη διάρκεια της φωτογράφισης για τη νέα της εκπομπή,με το teaser νααναφέρει ότι «Η Φαίη είναι Mega», και να ενημερώνει τους τηλεθεατές για τηνέναρξη της εκπομπής, τον Σεπτέμβρη.

Φαίη Σκορδά: Ηανακοίνωση του Mega γιατη συνεργασία του με την παρουσιάστρια

Υπενθυμίζεται ότι, προ ολίγων ημερών, το Mega ανακοίνωσε την άφιξη της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη του σταθμού, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ της Χριστίνας Ζάχου στο iefimerida.gr.

«Το MegaTvυποδέχεται με χαρά τη Φαίη Σκορδά στην τηλεοπτική του οικογένεια! Η Φαίη Σκορδάεπιστρέφει εδώ από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη καιέχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές.

Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση. Η Φαίη Σκορδά έρχεται να αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, μέσα από το νέο πρόγραμμα του MEGA. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού για την επιστροφή της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ψυχαγωγική του ζώνη.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαίη Σκορδά, Αυτός, Mega -Τo,faii skorda, aftos, Mega -to