Γιώργος Τσίπρας: Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ -O Αλέξης Τσίπρας μπορεί να επανέλθει

Ο Γιώργος Τσίπρας μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στα εσωκομματικά της Κουμουνδούρου είπε πως «προφανώς και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολύ λίγα τα περιθώρια».

Μάλιστα πρόσθεσε πως «τα δύσκολα ξεκινάνε μετά το κεφάλαιο Κασσελάκη γιατί έχουμε τραυματιστεί σχεδόν ανεπανόρθωτα και θα πρέπει να πάμε σε επανίδρυση».

Παράλληλα σχολίασε και την επανεμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα

με αφορμή την εκδήλωση στον Πειραιά τονίζοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός «δεν είχε εξαφανιστεί, είναι παρών, δεν είναι περίπτωση Καραμανλή, δεν τέθηκε θέμα συνταξιοδότησης, μπορεί να επανέλθει».

Επίθεση σε Κασσελάκη

Ο Γιώργος Τσίπρας αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη είπες πως «χρειάζεται να υπάρξει κάτι νέο στον προοδευτικό χώρο» καθώς «έχει πάει πολύς κόσμος στο σπίτι του και έχει αποστασιοποιηθεί και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάγκη αυτή.
Είναι δεδομένο ότι το συνέδριο θα το χάσει και ετοιμάζει νέο κόμμα και θέλει μέχρι τότε να προκαλέσει τη μέγιστη δυνατή ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ».
Τον χαρακτήρισε, τέλος, «επικίνδυνο» γιατί, όπως είπε σε ερώτηση για το ιδεολογικό στίγμα του Στέφανου Κασσελάκη, «είναι ο εαυτός του και αυτό είναι επικίνδυνο γιατί σημαίνει ότι μπορείς να πας από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ -O Αλέξης Τσίπρας,giorgos tsipras, syriza -O alexis tsipras