Παναθηναϊκός: Ματς-πρόκληση με αντίπαλο την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική του Conference League

Ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ραντεβού έχει απόψε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ (19:45, Cosmote Sport 5-ANT1), καθώς θα υποδεχτεί την Τσέλσι για το Conference League.

Στη δεύτερη «στροφή» της League Phase,

οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω την ισοπαλία με τη Μπάνια Λούκα στην πρεμιέρα και έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «διπλό» στην Κρήτη (1-0 τον ΟΦΗ) να κοντράρουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Παναθηναϊκός: Εκτός οι Ιωαννίδης και Μαξ -Στην «πράσινη» αποστολή ο Σπόραρ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Άντραζ Σπόραρ, που συμπεριλήφθη στην αποστολή για το ματς με τους «μπλε», ενώ θα απουσιάσουν οι Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ.

Πάντως, ο Ουρουγουανός τεχνικός εξετάζει ακόμα αν θα ξεκινήσει τον Γερεμέγιεφ στην κορυφή της επίθεσης, καθώς δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη με κάποιον εξτρέμ (Τετέ ή Πελίστρι).

Αρκετές απουσίες για την Τσέλσι

Όσον αφορά τους Λονδρέζους, θα έρθουν στην Ελλάδα χωρίς τους Μόισες Καϊσέδο, Νίκολας Τζάκσον, Λέβι Κόλγουιλ, Μάλο Γκούστο και Ρις Τζέιμς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έντσο Μαρέσκα δεν έχει γενικότερα στη διάθεσή του στο Conference League τον Κόουλ Πάλμερ, καθώς προτιμήθηκε να ξεκουράζεται μέσα στην εβδομάδα για να είναι σε καλύτερη κατάσταση στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Μαντσίνι, Πελίστρι, Ουναΐ, Γερεμέγεφ.

Τσέλσι (Έντσο Μαρέσκα): Γιόργκενσεν, Βέιγκα, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Ανταριμπόγιο, Κασαντέι, Ντιούσμπερι-Χολ, Μούντρικ, Νέτο, Ζοάο Φέλιξ, Ενκουκού.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Ματς, Τσέλσι, ΟΑΚΑ, Conference League,panathinaikos, mats, tselsi, oaka, Conference League