Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε 18 κιλά 3,5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της -Η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της

Τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, μόλις 3,5 μήνες από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, κατέγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, τα κιλά που έχει χάσει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο στις αρχές του Ιουλίου τον δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Αμέσως μετά τη γέννα η παρουσιάστρια ξεκίνησε να ακολουθεί ένα προσεκτικό πρόγραμμα διατροφής, με την ίδια, παράλληλα, να προπονείται σχεδόν καθημερινά, και τους κόπους της να ανταμείβονται, όπως «μαρτυρά» πρόσφατη ανάρτησή

της.

ΚωνσταντίναΣπυροπούλου: Η εμφάνιση στο γυμναστήριο 3,5 μήνες μετά τον ερχομό του δεύτερουγιου της

Σε clip που δημοσίευσε προ ολίγων ημερών στον, προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει μπροστά από έναν καθρέπτη στο γυμναστήριο, και καταγράφει την αλλαγή στο σώμα της, 3,5 μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

Η διαφορά στοσώμα της παρουσιάστριας είναι εμφανής, με την καλλίγραμμη σιλουέτα της ναεντυπωσιάζει, και την ίδια να έχει καταφέρει να επανέλθει πλήρως στη φυσικήκατάσταση που είχε πριν μείνει έγκυος. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στη σχετική ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχει χάσει 18 κιλά μετά τη γέννηση του μικρού της γιου, με την ίδια να δείχνει πως το απολαμβάνει.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Έχασε 18,konstantina spyropoulou, echase 18