Μάικλ Μόσλεϊ: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του για τη ζωή χωρίς τον αγαπημένο της που χάθηκε στη Σύμη

H σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ, του τηλεοπτικού γιατρού και παρουσιαστή του BBC, που βρήκε τραγικό θάνατο στη Σύμη, μιλά για την ανείπωτη θλίψη που βιώνει.

Η Κλερ Μπέιλι αποκάλυψε πόσο έντονα βιώνει την απώλεια του συζύγου της. Το πτώμα του τηλεοπτικού γιατρού βρέθηκε με τραγικό τρόπο στις βραχώδεις ακτές της Σύμης, αφού εξαφανίστηκε σε πεζοπορία τον περασμένο μήνα.

Σήμερα, η Κλερ δημοσίευσε έναν φόρο τιμής για τον αγαπημένο της

Μάικλ στο Instagram, καθώς ανέβασε μια συλλογή από φωτογραφίες του ευτυχισμένου ζευγαριού. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην ιατρική σχολή και ήταν μαζί για 44 χρόνια. Είπε ότι η οικογένειά τους το βρίσκει «πολύ δύσκολο» να ξαναφτιάξουν τη «ζωή τους», αλλά βρήκαν τα μηνύματα υποστήριξης «πολύ συγκινητικά», αναφέρει η βρετανική SUN.

Η συγκινητική ανάρτηση

Η συγκινητική ανάρτηση της Kλερ ήταν η εξής: «Προσπαθούμε να ξαναφτιάξουμε τη ζωή μας χωρίς τον Μάικλ και είναι πολύ δύσκολο».

«Όχι όλη την ώρα. Μπορούμε να χαμογελάσουμε και να γελάσουμε. Καθώς και να παρηγορούμε ο ένας τον άλλον. Η θλίψη μπορεί να είναι συντριπτική. Ελαφριά και όμορφη. Να σε αιφνιδιάζει. Να νιώθετε σαν το βάρος μιας πέτρας ή σαν έναν οξύ πόνο. Αλλάζει απροσδόκητα. Όπως λένε συχνά οι άνθρωποι, είναι ένα ταξίδι, δεν είναι όλα θλιβερά. Η εξαιρετική έκρηξη θλίψης και ευγνωμοσύνης για τον Μάικλ και για το πώς άλλαξε τόσες πολλές ζωές είναι πολύ συγκινητική, συμπεριλαμβανομένων των ειλικρινών σκέψεων και της καλοσύνης που επεκτάθηκε σε εμάς ως οικογένεια, για την οποία είμαστε απίστευτα ευγνώμονες».

«Ελπίζουμε ειλικρινά ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε το θετικό του μήνυμα και στο μέλλον. Γιατί ενώ μαθαίνουμε να ζούμε χωρίς τον Μάικλ, είναι πάντα παρών μέσα από τις ζωές που άγγιξε και τη διαφορά που έκανε. Ο αυριανός εορτασμός της ζωής του Mάικλ από το BBC με το "Just One Thing Day" είναι υπέροχος», αναφέρει η συντετριμμένη σύζυγος του διάσημου γιατρού και παρουσιαστή.

Το BBC θα αφιερώσει μια ολόκληρη μέρα στον Μόσλεϊ

«Μια ημέρα αφιερωμένη στον αντίκτυπο που είχε στις ζωές των ανθρώπων και στον εορτασμό της κληρονομιάς του στη ραδιοτηλεόραση και όχι μόνο - είναι ταπεινωτικό και ευχάριστο ταυτόχρονα. Είμαστε τόσο ευγνώμονες».

Το BBC Radio 4 θα ηγηθεί της ημέρας, ξεκινώντας από την εκπομπή Today, η οποία θα υποδεχθεί όσους άλλαξαν τη ζωή τους χάρη στις συμβουλές του Mόσλεϊ, επισημαίνει η SUN. Αργότερα στην εκπομπή Woman's Hour, η παρουσιάστρια Aνίτα Ράνι θα αναλογιστεί τον αντίκτυπο που είχε ο τηλεοπτικός γιατρός στη ζωή της, με έμφαση στα οφέλη της άσκησης. Το Food Programme θα παρουσιάσει παλαιότερα θέματα του Just One Thing, από την κατανάλωση λιπαρών ψαριών μέχρι τα οφέλη του κουρκουμά. Εν τω μεταξύ, το Front Row θα γιορτάσει το πώς η ακρόαση μουσικής ή το παίξιμο ενός οργάνου μπορεί να φέρει μια αίσθηση ηρεμίας.

Σε άλλα σημεία του BBC, η Tina Daheley του Radio 2 και ο Craig Charles του 6 Music θα ασχοληθούν με ένα πράγμα για να βελτιώσουν τη δική τους ευεξία και το BBC Radio 1 θα τιμήσει επίσης την ημέρα. Οι τηλεοπτικές εκπομπές Morning Live και The One Show, στις οποίες ο Mόσλεϊ ήταν τακτικός συνεργάτης, θα συμμετάσχουν στον εορτασμό της κληρονομιάς του.

Ποιος ήταν ο Δρ Μάικλ Μόσλεϊ που πέθανε στη Σύμη

Ο Μόσλεϊ πιστώνεται την φήμη του για τη διάδοση της δίαιτας 5:2, μιας μορφής διαλειμματικής νηστείας, μέσω του βιβλίου του The Fast Diet, και συχνά πίεζε το σώμα του σε ακραίες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της έρευνάς του για την υγεία και την ευεξία.

Εκπαιδεύτηκε αρχικά ως γιατρός στο Λονδίνο, προτού μετακινηθεί στον κόσμο των ΜΜΕ και γίνει παρουσιαστής, δημιουργός ντοκιμαντέρ, συγγραφέας και αρθρογράφος. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του παρουσίασε πλήθος επιστημονικών προγραμμάτων και ταινιών, συμπεριλαμβανομένης της σειράς του BBC Trust Me, I'm A Doctor, η οποία εξέταζε την υγειονομική περίθαλψη στη Βρετανία, και φιλοξένησε το podcast Just One Thing του BBC Radio 4. Η Ημέρα Just One Thing Day θα πραγματοποιηθεί σε όλο το BBC στις 12 Ιουλίου.

Ο Mόσλεϊ εξαφανίστηκε μετά από πεζοπορία στο ελληνικό νησί Σύμη την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024. Η Κλερ σήμανε συναγερμό για να ειδοποιήσει τις αρχές για τη μυστηριώδη απουσία του συζύγου της, αφού ο ειδικός σε θέματα διατροφής δεν επέστρεψε στον τόπο διαμονής τους μετά τις 19:30. Μια ομάδα έρευνας και διάσωσης στάλθηκε από την Αθήνα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και άλλο εξοπλισμό για να συμμετάσχει στις έρευνες. Το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου 2024 βρέθηκε ένα πτώμα και ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στη Sun ότι «δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ] ότι ο άνδρας ήταν ο Μόσλεϊ.

Ο τηλεοπτικός γιατρός αναγνωρίστηκε από το ρολόι και τα ρούχα του. Βρέθηκε 30 λεπτά με τα πόδια από την τελευταία γνωστή του θέση από έναν μπάρμαν.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα