Ο γιος των Τζολί-Πιτ, Παξ, αποκάλυψε τις ουλές στο μέτωπό του μετά το τρομακτικό ατύχημα [εικόνες]

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε με τον γιο της, Παξ, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Without Blood» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο το βράδυ της Κυριακής.

Η 49χρονη σταρ και ο 20χρονος γιος της περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί μετά το φρικτό ατύχημα που είχε ο Παξ με το ηλεκτρονικό ποδήλατό του, που του προκάλεσε ουλές στο μέτωπο.

Η εμφάνιση του Παξ Πιτ-Τζολί στο κόκκινο χαλί

Ο 20χρονος Παξ, που υπέστη ένα «σύνθετο τραύμα» μετά τη

σύγκρουση με αυτοκίνητο στις 29 Ιουλίου στο Λος Άντζελες, φορούσε γύψο στο χέρι κάτω από το σακάκι του.

Ήταν ντυμένος κομψά με λευκό πουκάμισο, μαύρο σακάκι, παντελόνι, γραβάτα και ασορτί παπούτσια. Ολοκλήρωσε το κλασσικό λουκ της με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου καθώς πόζαρε αγκαζέ με τη διάσημη μητέρα του. Οι ουλές στο μέτωπό του ήταν εμφανείς.

Η Αντζελίνα έφερε τη γοητεία του παλιού Χόλιγουντ στο χαλί καθώς επέλεξε ένα αμάνικο, μακρύ μαύρο φόρεμα με ασορτί γάντια που έφτασαν πάνω από τους αγκώνες της.

Η γοργονέ φούστα κάλυπτε τις γόβες της καθώς διέσχιζε το κόκκινο χαλί. Είχε τα ξανθά μαλλιά της σπαστά κάτω, ενώ το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό.

Η ταινία με πρωταγωνίστρια την 58χρονη Μεξικανή σταρ Σάλμα Χάγιεκ επικεντρώνεται γύρω από μια παραβολική ιστορία που εξερευνά θέματα οικογένειας, πολέμου και εκδίκησης.

Η λαμπερή εκδήλωσε έρχεται λίγες μέρες αφότου ο Παξ εθεάθη για πρώτη φορά μετά το τρομακτικό τροχαίο με το ηλεκτρονικό ποδήλατο τον Ιούλιο καθώς εμφανίστηκε με την μητέρα του στο Λος Άντζελες την Τετάρτη.

Στην έξοδό του φορούσε γύψο στο χέρι και ένα καπέλο που έγραφε «Miracle» καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του.

Το ατύχημα του γιου των Τζολί-Πιτ και η ανάρρωση

Η Αντζελίνα Τζολί ήταν συνεχώς στο πλευρό του στο νοσοκομείο. Μια πηγή είπε στο TMZ ότι οι μάρτυρες αρχικά πίστεψαν ότι ο Παξ είχε πεθάνει στο δυστύχημα καθώς τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός εμπλέκεται σε ατύχημα, ενώ δεν φορούσε κράνος. Μάλιστα, λέγεται ότι οι φίλοι του ανησυχούν και τον χαρακτηρίζουν απερίσκεπτο.

Ο Παξ, ο οποίος γεννήθηκε στο Βιετνάμ, υιοθετήθηκε από την Τζολί σε ηλικία τριών ετών, μαζί με τα αδέρφια Μάντοξ, 22 ετών, και Ζαχάρα, 19 ετών.

Και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά έχουν αποξενωθεί από τον Μπραντ Πιτ μετά από ένα περιστατικό σε ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016, όταν ο ηθοποιός φέρεται να χτύπησε ένα από τα παιδιά του.

Η Τζολί και ο Πιτ εξακολουθούν να έχουν νομικές διαφορές για την πώληση του αμπελώνα Miraval στη Γαλλία.

Φωτογραφίες: Getty Images

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζολί-Πιτ Παξ, [εικόνες],tzoli-pit pax, [eikones]