Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης πρέπει να δώσει αναλυτικές απαντήσεις για την πισίνα στις Σπέτσες

Στη λίστα των προσώπων εντός ΣΥΡΙΖΑ που παίρνουν απόσταση από τον Στέφανο Κασσελάκη για το ζήτημα της πισίνας στο εξοχικό του στις Σπέτσες προστέθηκε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Μιλώντας στο Ertnews, ο πρώην υπουργός επεσήμανε ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «πρέπει να δώσει πολύ αναλυτικές απαντήσεις», υπογραμμίζοντας ότι κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει «σήμερα».

Μάλιστα, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια παράβαση από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Σπίρτζης

απάντησε ότι αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε «πρέπει να ζητήσει συγγνώμη» και να επανορθώσει άμεσα.

Σπίρτζης: Οι άνθρωποι που εμπλέκονται με την πολιτική δεν πρέπει να βάζουν τους συντρόφους τους και το κόμμα τους να απολογούνται για εκείνους

Παράλληλα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «οι άνθρωποι που εμπλέκονται με την πολιτική δεν πρέπει να βάζουν τους συντρόφους τους και το κόμμα τους να απολογούνται για εκείνους».

Επιπλέον, επικαλούμενος την ιδιότητά του ως πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ, παρατήρησε ότι «από τον προοδευτικό κόσμο υπήρχαν πολλές χαρισματικές προσωπικότητες που έδωσαν την μάχη, για να μην χαθεί η πολιτιστική μας κληρονομιά», μνημονεύοντας την Μελίνα Μερκούρη, τον Αντώνη Τρίτση και τον Νίκο Σηφουνάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα