Τα πρώτα πλάνα από την ταινία που γυρίζεται στη Δράμα με τους Σάλμα Χάγιεκ, Βενσάν Κασέλ και Κρις Έβανς

Αποκλειστικά πλάνα από τη νέα ταινία που γυρίζεται αυτές τις ημέρες στη Δράμα, με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τους Σάλμα Χάγιεκ, Βενσάν Κασέλ και Κρις Έβανς, παρουσίασε η εκπομπή «Buongiorno».

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, τα εντυπωσιακά λατομεία εξόρυξης μαρμάρου στην περιοχή του Βώλακα, στον δήμο Κάτω Νευροκοπίου της ορεινής Δράμας, γίνονται σκηνικό για μια νέα

ταινία που γυρίζεται για λογαριασμό της συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ρομέν Γαβρά και του Γουίλ Άρμπερυ.

Στην ταινία συμμετέχουν δημοφιλείς πρωταγωνιστές, όπως οι Βενσάν Κασέλ, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Κρις Εβανς, Σάλμα Χάγιεκ και Σαμ Ρίτσαρντσον, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Netflix στη Δράμα

«Περισσότερα από 150 άτομα βρίσκονται ήδη στην περιοχή μας. Για τις ανάγκες της ταινίας έχουν κλειστεί από την παραγωγή περί τα διακόσια δωμάτια στην ευρύτερη περιοχή. Από τα όσα έχουμε πληροφορηθεί, μέχρι στιγμής, τα γυρίσματα θα γίνουν στα λατομεία του Βώλακα, σε μια στοά που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της ταινίας», είχε αναφέρει προ ημερών, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Δράμας και γεν. γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ξενοδόχων, Άγγελος Καλλίας, σχετικά με τη μεγάλη παραγωγή, στην οποία θα συμμετέχουν και κάποιοι Έλληνες, μετά από σχετική audition που είχε γίνει.

Σήμερα, η εκπομπή «Buongiorno» παρουσίασε κάποια αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα της νέας ταινίας, καταγράφοντας εικόνες μέσα από το control room την ώρα των γυρισμάτων, αλλά και τα παρασκήνια που έχουν στηθεί, όπου ετοιμάζονται οι ηθοποιοί.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δράμα, Σάλμα Χάγιεκ Βενσάν Κασέλ, Κρις Έβανς,drama, salma chagiek vensan kasel, kris evans