10 πράγματα που δε γνωρίζετε για τη Salma Hayek

H Salma Hayek είναι μία σταθερή αξία στο Hollywood και μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Την έχουμε απολαύσει σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και σε αρκετές sexy εμφανίσεις στο red carpet. Λίγοι είναι όμως αυτοί που γνωρίζουν ποια είναι κολλητή της, ποιον star δε συμπαθεί, πώς ήταν ως έφηβη και πολλά ακόμα. Δείτε παρακάτω τις 10 λεπτομέρειες της

ζωής της που έχουν μείνει εδώ και καιρό μακριά από τη δημοσιότητα.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Όταν ήταν μωρό η μαμά της της είχε ξυρίσει το κεφάλι γιατί θεωρούσε πως έτσι θα δυναμώσουν τα μαλλιά της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όταν ήταν έφηβη ήταν τόσο ατίθαση που οι γονείς της την έστειλαν σε καθολικό σχολείο. Δεν γλίτωσε όμως και από εκεί την αποβολή μετά από μία μεγάλη φάρσα που είχε κάνει στις καλόγριες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Penelope Cruz είναι η καλύτερη της φίλη εδώ και πολλά χρόνια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος Francois-Henri Pinault είναι ο μεγάλος της έρωτας και ο πατέρας της κόρης της. Το 2007 η Salma Hayek ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και τη σχέση τους. Λίγο καιρό μετά χωρίσανε όμως το 2009 ήρθαν πάλι κοντά και παντρεύτηκαν δύο φορές. Την πρώτη στο Παρίσι στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τη δεύτερη στη Βενετία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο αδελφός της Sami σχεδιάζει taylor made έπιπλα έχοντας ως πελάτες πολλούς celebrities ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι Jennifer Aniston και ο Brad Pitt.

Δείτε περισσότερα Galleries

Έχει μεγάλη αδυναμία στους σκύλους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είναι fun του ποδοσφαίρου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αντιπαθεί σφόδρα τον Matthew Perry όπως και εκείνος την ίδια. Στην ταινία “Fools Rush In” όπου είχαν συμπρωταγωνιστήσει ως εραστές ήδη έτρεφαν αρνητικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φοβάται υπερβολικά τα φίδια και έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να γυρίσει τη σκηνή που είχε αγκαλιά της ένα τεράστιο φίδι στην ταινία «From Dusk Till Dawn».

Δείτε περισσότερα Galleries

Ξέρει να κάνει striptease, αφού σε δύο ρόλους της έχει υποδυθεί μία striper.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Salma Hayek, άγνωστες πτυχές, ζωή, λεπτομέρειες

Keywords
Τυχαία Θέματα