3 διαφορετικοί λόγοι για να πίνετε νερό

Το νερό ενισχύει και την ομορφιά σας.

Είναι γνωστό ότι το νερό είναι το Α και το Ω σε μία διατροφή. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες ο οργανισμός σας έχει μεγαλύτερη ανάγκη το νερό. Λόγω της ζέστης το σώμα σας αφυδατώνεται πιο εύκολα από το χειμώνα.
Κάποιοι επιπλέον λόγοι για να πίνετε νερό είναι οι εξής:

Το νερό καταστέλλει την όρεξη: Έχει αποδειχθεί μέσα από μελέτες ότι οι άνθρωποι που πίνουν αρκετά λίτρα νερού στην καθημερινότητά τους, καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες στα γεύματά τους. Πίνοντας ένα ποτήρι νερό πριν από τα κυρίως γεύματα σας, σας κρατάει ενυδατωμένους και

υγιείς. Επίσης σας βοηθάει να τρώτε λιγότερο καθώς η δίψα συχνά συγχέεται με την πείνα. Αυτό είναι επίσης μια μεγάλη τεχνική για κάποιον που έχει την τάση να τρώει κάθε φορά που αισθάνεται βαριεστημένος.

Αποφεύγετε το πρήξιμο στην κοιλιά σας: Ακόμα και αν σας αρέσουν τα αλμυρά φαγητά, πίνοντας αρκετά λίτρα νερού μπορείτε να κρατήσετε ισορροπία στο στομάχι σας με το αλάτι. Αν δεν τρώτε αλμυρά τότε σίγουρα η κοιλιά σας δεν αντιμετωπίζει καθόλου φούσκωμα.

Ενισχύει το μεταβολισμό: Μέσα από μελέτες είναι γνωστό ότι όσοι πίνουν περισσότερο νερό τους βοηθάει πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της προπόνησης τους να κάψουν περισσότερες θερμίδες. Συγκεκριμένα η μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι που έπιναν από οκτώ έως δώδεκα ποτήρια νερό την ημέρα καίγανε περισσότερο λίπος από εκείνους που έπιναν μόνο τέσσερα.

The post 3 διαφορετικοί λόγοι για να πίνετε νερό appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα