Celeb beauties of the week: Τα καλύτερα fresh looks

Το φυσικό beauty look έχει επανέλθει και φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό. Τόσο στο makeup όσο και στο hairlook το natural στιλ έχει κεντρικό ρόλο και φυσικά οι celebrities έχουν κι αυτές λόγο. Η Blake Lively, η Olivia Palermo και η Karlie Kloss είναι μόνο μερικές από τις διάσημες που φαίνεται να έχουν υιοθετήσει το fresh look σε μαλλιά και μακιγιάζ. Δείτε παρακάτω τα πιο πρόσφατα

beauty looks για να πάρετε έμπνευση!

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Blake Lively

Η όμορφη Blake φημίζεται για τα braids αλλά και για το φυσικό της λαμπερό χαμόγελο. Αυτή τη φορά επέλεξε μία πιο messy εκδοχή της γαλλικής κοτσίδας με τη φράντα της να είναι ελεύθερη.

Δείτε περισσότερα Galleries Olivia Palermo

Η Olivia Palermo προτείνει μία «busy» εκδοχή του braid hairstyle. Αν και ήταν παραπάνω βαμμένη απ” όσο χρειάζεται η επιλογή για τα μαλλιά μας κέρδισε.

Δείτε περισσότερα Galleries Kate Hudson

Η ηθοποιός τελευταία μας έχει κάνει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις όσον αφορά στο beauty look της. Εδώ τη βλέπουμε με ένα retro-chic hairstyle σε καρέ μαλλιά που ομολογουμένως της πάει πολύ.

Δείτε περισσότερα Galleries Karlie Kloss

Το freshy makeup look θα γίνει φέτος το καλοκαίρι το πιο hot trend στο μακιγιάζ και η Karlie Kloss, απ” ότι φαίνεται το ξέρει καλά.

Δείτε περισσότερα Galleries Margot Robbie

Το φυσικό μακιγιάζ και hairstyle έχει ήδη ξεκινήσει να έχει φανατικές θαυμάστριες. Η Margot Robbie σε μία street καθημερινή εμφάνιση με ένα λαμπερό πρόσωπο και natural τονισμένα χείλη. Δοκιμάστε το, αφού πρώτα έχετε φροντίσει για το πρόσωπό σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Blake Lively

Η Blake έχει κι άλλη θέση στα best beauty looks της εβδομάδας αφού για ακόμα μία φορά τα πλούσια ξανθά μαλλιά της μας τράβηξαν την προσοχή.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: "Fresh Look", beauty look, Blake Lively, Karlie Kloss, Olivia Palermo

Keywords
Τυχαία Θέματα