JFK Jr & Carolyn Bessette: 15 χρόνια μετά…

16:14 7/8/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Έχουν περάσει 15 χρόνια από την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή στον JFK Jr, τη σύζυγό του Carolyn Bessette και την αδερφή της Lauren. Μία ιστορία που κεντρίζει ακόμα και σήμερα το ενδιαφέρον του κόσμου.

Κατά καιρούς κοντινά τους πρόσωπα έχουν λύσει τη σιωπή τους και έχουν αναφερθεί στη γνωριμία τους, τον γάμο τους αλλά και σ΄όλο το παρασκήνιο πριν το μοιραίο ατύχημα. Το περιοδικό People μας θυμίζει λίγα πράγματα για τη ζωή τους.

Ο γιος του Προέδρου της Αμερικής, John

F. Kennedy, ο πιο περιζήτητος εργένης γνωρίζει και ερωτεύεται την όμορφη Carolyn Bessette, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του οίκου Calvin Klein. Η γνωριμία τους έγινε σ΄ένα showroom του οίκου Calvin Klein το 1994. Ο JFK Jr της ζητά να βγουν και εκείνη αρνείται.

Συνέχισε τις προσπάθειες για αρκετό διάστημα, ενώ εκείνη αρνιόταν καθώς πίστευε πως δεν είναι σοβαρός για σχέση, όπως δηλώσει ο κοντινός τους φίλος Gustavo Paredes. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως μπορεί να του αρνείται καθώς ήταν η πρώτη φορά που του συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Τελικά, η υπομονή και η επιμονή άξιζαν και στις 21 Σεπτεμβρίου το 1996, ο γάμος τους συγκλονίζει όλο τον κόσμο. Όσοι είχαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και να τους ζήσουν από κοντά μιλούν για δύο υπέροχους ανθρώπους και έναν μεγάλο έρωτα. Δυστυχώς, το παραμύθι δεν κράτησε πολύ και στις 16 Ιουλίου του 1999, το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι αλλά και η αδελφή της Carolyn Bessette, Lauren έπεσε κοντά στις ακτές του Martha Vinyard.

15 χρόνια μετά οι φίλοι τους θυμούνται όπως εκείνοι τους είχαν ζήσει. Η Carolyn ήταν ένα κορίτσι που λάτρευε τα αστεία και τα πειράγματα του JFK Jr για τις ξανθές και η ίδια τον πείραζε γιατί δεν είχε γούστο και στιλ. Ο Matt Berman δηλώνει πως ο JFK Jr ήταν ο πιο διάσημος άνθρωπος του κόσμου αλλά και ταυτόχρονα και ο πιο απλός.

Keywords
Τυχαία Θέματα