Mademoiselle Privé: Ένα ταξίδι στο κόσμο της Chanel

Από τις 13 Οκτωβρίου στη Saatchi Gallery στο Λονδίνο η έκθεση ‘Mademoiselle Privé’ άνοιξε τις πόρτες της κάνοντας μια ιστορική αναδρομή σε κομβικές στιγμές της ζωής της θρυλικής Coco Chanel, πάντα μέσα από το πρίσμα του Karl Lagerfeld. Με τα εκθέματα να καταλαμβάνουν και τους τρεις ορόφους του κτιρίου, στο επίκεντρο βρίσκονται οι Haute Couture δημιουργίες, το διάσημο Chanel No5, αλλά και μια σειρά

υψηλής κοσμηματοποιίας που είχε σχεδιάσει η ίδια η Chanel το 1932, η ‘Bijoux de Diamants’. Εντυπωσιακή είναι η αναπαράσταση της σκάλας με τους καθρέφτες που βρισκόταν στο atelier της Chanel στη Rue Cambon, καθώς και μια αίθουσα αφιερωμένη στο Chanel No5 με δεξαμενές που περιέχουν τα συστατικά του αρώματος.

Στα εγκαίνια που έγιναν στις 12 Οκτωβρίου, οι μούσες του Lagerfeld, αλλά και γυναίκες που εκπροσωπούν το πνεύμα του οίκου Chanel, όπως η Julianne Moore, η Vanessa Paradis, η Cara Delevigne και η Lily-Rose Depp, βρέθηκαν στη Saatchi Gallery για να δουν από κοντά το νέο project του Kaiser της μόδας.

Η έκθεση “Mademoiselle Privé“ θα διαρκέσει μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

1 ΑΠΟ 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η έκθεση μοιράζεται και στους τρεις ορόφους της gallery.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πορτρέτα διάσημων γυναικών που εκπροσωπούν το ύφος του οίκου, δεσπόζουν στην αίθουσα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι βραδινές δημιουργίες παρουσιάζονται με έναν πρωτότυπο τρόπο, γύρω από φωτισμένες ράβδους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σαν φόρο τιμής στον Άγγλο εραστή της Coco Chanel, Arthur “Boy” Capel, στο κήπο της Saatchi Gallery προστέθηκαν αγριολούλουδα της αγγλικής εξοχής.

Δείτε περισσότερα Galleries Karl Lagerfeld Δείτε περισσότερα Galleries Julianne Moore Δείτε περισσότερα Galleries Cara Delevigne Δείτε περισσότερα Galleries Stella Tennant Δείτε περισσότερα Galleries Poppy Delevigne Δείτε περισσότερα Galleries Lily Collins Δείτε περισσότερα Galleries Lara Stone Δείτε περισσότερα Galleries Georgia May Jagger Δείτε περισσότερα Galleries Elisa Sednaoui Δείτε περισσότερα Galleries Edie και Olympia Campbell Δείτε περισσότερα Galleries Anja Rubik Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Chanel, exhibition, Karl Lagerfeld, Mademoiselle Prive, Saatchi Gallery

Keywords
Τυχαία Θέματα