New Year ’s Eve look: Επιλέξτε δαντέλα!

Μία αριστοκρατική και κομψή επιλογή για την επίσημη γιορτινή εμφάνισή σας.

Είναι επιβλητική και συγχρόνως ρομαντική. Η δαντέλα ξέρει καλά να κλέβει τις εντυπώσεις δημιουργώντας ένα απόλυτα αριστοκρατικό αποτέλεσμα που αποπνέει γοητεία και κομψότητα. Το γεγονός πως τα φετινά trends αναμειγνύουν τη δαντέλα με ανατρεπτικά υλικά όπως το δέρμα ή με έντονα χρώματα την καθιστούν μία πολύ μοντέρνα και μοδάτη επιλογή για τα επίσημα looks σας. Έτσι, φορέστε το mini ή maxi lace φόρεμά σας στο διαχρονικό και ‘’δυναμικό’’ μαύρο χρώμα ή στο γιορτινό

κόκκινο ή στο chic & classic μπεζ χρώμα και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό look όπως το απαιτούν οι μέρες. Η διχρωμία στα δαντελένια κομμάτια είναι επίσης μία δυνατή τάση που παρουσιάζει ενδιαφέρον όπως το λευκό ή τα leopard prints συνδυασμένα με τη μαύρη δαντέλα. Να θυμάστε πως τα κοσμήματα μπορούν να δώσουν τη διάθεση που θέλετε στο lace look σας, όπως για παράδειγμα ένα χρυσό collar-κολιέ για πιο glamorous αποτέλεσμα ή ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια με ethnic επιρροές.

1 από 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η διχρωμία στα δαντελένια κομμάτια είναι επίσης μία δυνατή τάση που παρουσιάζει ενδιαφέρον όπως το λευκό συνδυασμένο με τη μαύρη δαντέλα.

Σε κόκκινο γιορτινό χρώμα.

Η μαύρη δαντέλα ξέρει καλά να κλέβει τις εντυπώσεις δημιουργώντας ένα αριστοκρατικό αποτέλεσμα που αποπνέει γοητεία και κομψότητα.

Σε μπλε απόχρωση ως μία εναλλακτική κι ιδιαίτερα ξεχωριστή επιλογή.

Leopard prints και δαντέλα: Ένα μοδάτο φόρεμα για τη φετινή σεζόν.

Η δαντέλα είναι επιβλητική και συγχρόνως ρομαντική.

Μία πρόταση από τον οίκο Valentino.

Το LBD με δαντελένια στοιχεία ως η πιο ασφαλής και διαχρονική επιλογή.

Σε natural αποχρώσεις για μία chic & classy γιορτινή εμφάνιση.

Με vintage επιρροές.

Για σέξι εμφανίσεις που κάνουν τη διαφορά.

Επιλέξτε το μίνι δαντελένιο φόρεμα για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Η” το ανατρεπτικό δαντελένιο παντελόνι για τις pants lovers!

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα