Χρόνια Πολλά Gisele Bundchen!

Το supermodel γίνεται σήμερα -20 Ιουλίου- 35 ετών!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1. Στα 28 της χρόνια ήταν ήδη ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες γυναίκες του πλανήτη

Μετρούσε ήδη τα περισσότερα εξώφυλλα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο, και συνεργασίες με περισσότερο από 20 διεθνή brands -Dior, Versace, Max Factor, Dolce & Gabbana.

Δείτε περισσότερα Galleries 2. Αφού έγινε ζευγάρι με τον Tom Brady,
έμαθε πως η πρώην του περίμενε το παιδί τους

Η Bridget Moynahan, με την οποία ο Brady είχε σχέση τα προηγούμενα τρία χρόνια, ανακοίνωσε πως περιμένει το παιδί τους και σκόπευε να το κρατήσει μόνη της. «Ήταν έκπληξη και για τους δυο μας» έχει δηλώσει εκείνη. «Βγαίναμε για περίπου δυόμισι μήνες όταν το έμαθε και ήταν μια αρκετά δύσκολη κατάσταση. Προφανώς, στην αρχή, δεν ήταν και ό, τι καλύτερο». Μάλιστα η Gisele δεν έχει κρύψει, πως κάποιες φορές της πέρασε από το μυαλό να ενθαρρύνει τον σύντροφό της να τα ξαναβρεί με την πρώην του και να κάνουν μαζί οικογένεια. Σήμερα, ο γιος του Brady, John, είναι για τη Gisele σαν δικό της παιδί.

Δείτε περισσότερα Galleries 3. Έχει πέντε αδερφές

Μαζί με τις αδερφές της- μεταξύ των οποίων και η δίδυμη αδερφή της Patricia-μεγάλωσαν στην Horizontina, μια μικρή πόλη στη νότια Βραζιλία. Εξαιτίας της μεγάλης οικογένειάς της, η Gisele πάντα ήθελε να αποκτήσει πολλά παιδιά. Μέχρι στιγμής έχει έναν γιο,τον Benjamin και μία κόρη, τη Vida.

Δείτε περισσότερα Galleries 4. Ταξίδεψε για πρώτη φορά στο Σάο Πάολο για έναν διαγωνισμό μόδας στα 14 της

«Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδεψα μόνη μου σε μια χώρα 22 εκατομμυρίων κατοίκων. Ο μπαμπάς μου μού είχε δώσει 50 δολάρια για να πάρω ταξί να πάω στο διαμέρισμα των μοντέλων, όμως εγώ ήθελα να πάρω το μετρό. Σκεφτόμουν να κρατήσω κάποια χρήματα για να αγοράσω ρούχα, γιατί ό, τι φορούσα ήταν της αδερφής μου».

Δείτε περισσότερα Galleries 5. Παραμένει φίλη με τη μητέρα του πρώην της, Leonardo diCaprio

Η σχέση της με τον 40χρονο ηθοποιό ήταν και η πρώτη που είδε το φως της δημοσιότητας. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2000 έως το 2005. Σήμερα, όπως έχει πει, παραμένει φίλη με τη μητέρα του, ενώ και με τον ίδιο έχουν πού και πού επικοινωνία.

Δείτε περισσότερα Galleries 6. Συμμετείχε στο Ο Διάβολος Φορούσε Prada

Με τη μοναδική προϋπόθεση πως δεν θα υποδυόταν ένα μοντέλο. Τελικά κράτησε τον ρόλο μίας από τις υπαλλήλους της Meryl Streep στο μεγάλο περιοδικό μόδας που διηύθυνε.

Δείτε περισσότερα Galleries 7. To 2012 μαζί με τον Tom Brady αποτέλεσαν το πλουσιότερο ζευγάρι του star system

Mάλιστα, η Gisele είναι από τις διασημότητες που πληρώνονται περισσότερο από τον σύζυγό τους. Φέτος στην πρώτη θέση της λίστας, ωστόσο, βρέθηκαν η Taylor Swift και ο Calvin Harris.

Δείτε περισσότερα Galleries 8. Έχει ασχοληθεί σχεδόν με όλα τα σπορ που υπάρχουν

Όταν ήταν μικρή έκανε μπαλέτο και αθλητισμό, μεγαλώνοντας αφιερώθηκε στο kung fu και στη γιόγκα, ενώ για να ξεπεράσει φόβους που είχε αποφάσισε να κάνει και extreme σπορ, όπως βουτιά στο κενό από αεροπλάνο!

Δείτε περισσότερα Galleries 9. Έχει τη δική της σειρά εσωρούχων, καλλυντικών και σανδαλιών

Έχει δημιουργήσει τη φυσική σειρά καλλυντικών, εμπνευσμένη από το μεγάλωμά της δίπλα στη φύση Sejaa Pure Skincare και τη σειρά εσωρούχων Gisele Intimates, ενώ τα περισσότερα κέρδη της προέρχονται από τα σανδάλια που σχεδιάζει.

Δείτε περισσότερα Galleries 10. Είναι πρέσβειρα καλής θελήσεως του Περιβαλλοντικού Προγράμματος του ΟΗΕ από το 2009

Ως πρέσβειρα το 2012 έκανε το πρώτο της ταξίδι στην Αφρική. Επιπλέον, κάθε χρόνο επιλέγει να δωρήσει σε διαφορετικό φιλανθρωπικό οργανισμό τα κέρδη από τις πωλήσεις των σανδαλιών που σχεδιάζει.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Gisele Bundchen, supermodel, γενέθλια, πράγματα που δεν ξέραμε για, Χρόνια Πολλά

Keywords
Τυχαία Θέματα