Ο Marc Jacobs λέει αντίο στη Louis Vuitton;

Ποιος θα τον αντικαταστήσει;

Μετά από μία πετυχημένη συνεργασία του ταλαντούχου Marc Jacobs σαν creative director, φήμες λένε ότι η επιτυχημένη πορεία του θα έχει σύντομα τέλος. Γιατί όμως να το κάνει αυτό, κυρίως μετά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του για την ταύτισή του με τον γαλλικό οίκο, Louis Vuitton.

Πιθανότατα, ο δραστήριος σχεδιαστής θέλει να αφοσιωθεί στην ανάπτυξη του δικού του brand. Η νέα

σειρά καλλυντικών μπορεί να είναι μόνο η αρχή! Όπως οι περισσότεροι designers παρόμοιου βεληνεκούς, έτσι και ο Marc Jacobs σκέφτεται να δημιουργήσει τη δική του πραγματικά φθηνή σειρά. Θα σκεφτείτε τώρα ότι έχει τα Marc by Marc, αλλά πόσο φθηνά είναι πραγματικά. Μπορεί ένα ή δύο κομμάτια να μπορούν αν αγοραστούν από τη μέση καταναλώτρια, αλλά από τη σειρά ready-to-wear τι είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να θεωρηθεί φθηνό.

Έχοντας λοιπόν ήδη μία δική του αυτοκρατορία και συμμάχους του εκατομμύρια γυναίκες, ο Marc Jacobs συνεχίζει ακάθεκτος κι εμείς περιμένουμε την επόμενη κίνησή του καθώς και τον αντικαταστάτη του στη Louis Vuitton. Λέτε ο Nicholas Ghesquiere να εγκαταλείψει την Balenciaga και να τον δούμε στη θέση του Marc;

Keywords
Τυχαία Θέματα