Πως θα αποκτήσετε τέλειους γλουτούς

Ψάχνετε τρόπους για να δώσετε σχήμα και να τονώσετε τους γλουτούς σας; Μήπως αισθάνεστε ότι η «πίσω όψη» σας χρειάζεται μια αλλαγή; Εάν έχετε αυτούς τους προβληματισμούς, τότε ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, και θα αποκτήσετε τους τέλειους γλουτούς.

1. Κάντε καθίσματα

Η άσκηση με τα καθίσματα βρίσκεται στην κορυφή για την απόκτηση σφιχτών γλουτών. Μορφή: Κρατήστε τα πόδια παράλληλα στο άνοιγμα των ώμων. Χαμηλώστε αργά τους γοφούς, σαν να κάθεστε σε μια καρέκλα και στη συνέχεια επιστρέψτε στην όρθια στάση. Σιγουρευτείτε,

ότι τα γόνατά σας δεν βγαίνουν πιο έξω από τα δάχτυλα των ποδιών σας. Κρατήστε τον κορμό σας σφιχτό και την πλάτη σας ίσια.

2. Δοκιμάστε με μια μπάλα

Γυμναστείτε με μια μεγάλη μπάλα, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην ισορροπία, ενώ θα βελτιώσει τη φόρμα σας. Στόχος είναι να κάνετε τρία σετ των 15 επαναλήψεων. Μορφή: Κρατήστε την μπάλα χαμηλά στη πλάτη σας κοντά σε έναν τοίχο. Περπατήστε τα πόδια σας μπροστά, ώστε τα γόνατα να μείνουν πίσω από τα δάχτυλα των ποδιών σας και επαναλάβετε.

3. Προβολές

Αυτή η άσκηση θα γυμνάσει και θα τονώσει τους γλουτούς και τους μηρούς σας. Μορφή: Βάλτε τα πόδια σας παράλληλα, σε ίση απόσταση μεταξύ τους και κάντε ένα βήμα προς τα εμπρός. Χαμηλώστε το σώμα σας αργά, λυγίζοντας και τα δύο γόνατα, και μετά επιστρέψτε στην αρχική σας θέση. Επαναλάβετε από την άλλη πλευρά. Μην ακουμπάτε το πίσω γόνατο στο έδαφος.

4. Περπατήστε

Για να γυμνάσετε σωστά τους γλουτούς σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι η πεζοπορία σε ένα βουνό. Αντιμετωπίστε τους λόφους για να κάψετε επιπλέον θερμίδες. Μπορείτε να κάνατε το ίδιο και σε έναν διάδρομο, χρησιμοποιώντας μια κλίση 5% έως 7%.

5. Προσέξτε τη διατροφή σας

Οι ασκήσεις από μόνες τους δεν μπορούν να σας δώσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Για να πετύχετε τον στόχο σας, χρειάζεται να προσέχετε και τη διατροφή σας, ώστε να μειώσετε το λίπος που βρίσκεται πάνω από τους γλουτιαίους μύες.

6. Κάντε ποδήλατο

Αν θέλετε σφιχτούς γλουτούς, τότε αρχίστε το ποδήλατο είτε έξω είτε στο γυμναστήριο. Κάντε καθημερινά βόλτες με το ποδήλατο σας και θα χτίσετε μυϊκή μάζα, γυμνάζοντας ταυτόχρονα και τους γλουτούς σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα