Πώς θα φορέσετε τα harem pants χωρίς να δείχνουν άκομψα

09:08 4/7/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Ιδανικά για το καλοκαίρι, αφού το πιο loose στιλ τους τα αποτρέπει από το να κολλάνε στο σώμα, τα harem pants είναι πάντα μια καλή λύση για να βγείτε έξω στιλάτες και άνετες χωρίς να σας ενοχλεί η ζέστη. Είτε μονόχρωμα, για πιο chic αποτέλεσμα, είτε σε κάποιο πιο εκκεντρικό μοτίβο για πιο ψαγμένο look, τα συγκεκριμένα παντελόνια φέρνουν αέρα Ανατολής στο ντύσιμό σας και είναι σίγουρο

πως θα τραβήξουν την προσοχή πιο εύκολα σε σχέση με ένα απλό τζιν ή υφασμάτινο κομμάτι.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φορέστε το πάνω από το μπικίνι σας, για να εξασφαλίσετε την πιο sexy εμφάνιση μετά το μπάνιο στην παραλία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα λευκό top θα δέσει ιδανικά με το συγκεκριμένο παντελόνι, αφήνοντάς το να κλέψει την παράσταση χωρίς το look σας να δείχνει φορτωμένο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κλασικό μαύρο cropped top σας είναι θα λέγαμε η ιδανική λύση για να συνδυαστεί με harem pants, αφήνοντας ακάλυπτο το sexy σημείο της κοιλιάς αλλά κρατώντας ταυτόχρονα μια ισορροπία στο όλο look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε το top ή το πουκάμισό σας μέσα από το παντελόνι για να αναδείξετε το σχέδιό του και ταυτόχρονα να κάνετε τη μέση σας να δείχνει πιο λεπτή.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Σε περίπτωση που δεν θεωρείτε τα harem pants ιδιαίτερα κολακευτικά, επιλέξτε ένα παντελόνι με άνοιγμα στο πλάι, ώστε να δώσετε ένα διακριτκό sexy twist στο σύνολό σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για μια πιο grande έξοδο, τα harem pants σε μεταλλιζέ αποχρώσεις είναι μονόδρομος προκειμένου να εντυπωσιάσετε. Φροντίστε μόνο να παραμείνετε φειδωλή ως προς τα αξεσουάρ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν το top σας είναι αρκετά μακρύ, δοκιμάστε να δέσετε κόμπο το τελείωμά του. Έτσι και θα αναδείξετε τη loose γραμμή των harem pants σας και θα έχετε ένα φρέσκο και updated σύνολο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: harem pants, ανατολίτικο στιλ, καλοκαιρινή εμφάνιση, παντελόνι

Keywords
Τυχαία Θέματα