32χρονος άνδρας ψάχνει την… «Σταχτοπούτα» του – Μόνο στοιχείο ένα αθλητικό παπούτσι! [εικόνα]

Ένας άνδρας στο Λονδίνο δίνει σάρκα και οστά στο κλασικό παραμύθι που έθρεψε γενιές και γενιές, ψάχνοντας τη δική του «Σταχτοπούτα», η οποία το μόνο στοιχείο που του άφησε είναι ένα… αθλητικό παπούτσι ξεχασμένο σε ένα ταξί!

Ο 32χρονος Τζέι Μπριν γνώρισε στο αεροδρόμιο του Χίθροου μία γυναίκα και παρόλο που την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα δεν τόλμησε να ζητήσει το τηλέφωνό της. Σήμερα, ψάχνει μέσα από τα social media την «Σταχτοπούτα» του από την οποία έχει μόνο ένα πράγμα: ένα παπούτσι του τένις που εκείνη άφησε

πίσω της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Mail», ο 32χρονος σύγχρονος πρίγκιπας μοιράστηκε με την όμορφη γυναίκα μία κούρσα ταξί. Κατά την διάρκεια της διαδρομής συζήτησαν για τα αγαπημένα τους μέρη στο Λονδίνο και ο Τζέι ένιωσε ακαταμάχητη έλξη.

«Eίναι πραγματικά πανέμορφη και εξέπεμπε μία ενέργεια στο αυτοκίνητο που ποτέ δεν είχα ξανανιώσει», δήλωσε στην εφημερίδα και εξομολογήθηκε πως πραγματικά θα ήθελε να την γνωρίσει. Αφού την άφησε στον σταθμό Victoria, ανακάλυψε πως η μυστηριώδης Σταχτοπούτα είχε ξεχάσει μέσα στο ταξί ένα αθλητικό παπούτσι μάρκας Nike και χρώματος ροζ και μπλε. Ένα παπούτσι σαφώς πολύ διαφορετικό από αυτό που σχεδιάστηκε από την Disney σε συνεργασία με πολλούς σχεδιαστές για την εικονική πριγκίπισσα.

Μετά τη διαδρομή που οι δυο τους μοιράστηκαν, αυτό το παπούτσι είναι το μόνο στοιχείο που έχει ο Τζέι για να βρει την αγαπημένη του. Έτσι, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Τwitter:

Σύμφωνα με τον 32χρονο, η γυναίκα που ψάχνει έχει καστανά μαλλιά μετρίου μήκους και γαλανά μάτια, έχει μία αδελφή και λατρεύει το Λονδίνο. Αν και η γνωριμία τους έγινε στις 23 Ιανουαρίου ακόμη δεν κατάφερε να την βρει.

Του ευχόμαστε να τα καταφέρει και το παραμύθι να έχει το happy end που ο Τζέι Μπριν ονειρεύεται…

The post 32χρονος άνδρας ψάχνει την… «Σταχτοπούτα» του – Μόνο στοιχείο ένα αθλητικό παπούτσι! [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα