Jenny Jenny είσαι εδώ;

Παλιότερα δεν μου άρεσε πολύ το όνομά μου. Το βαφτιστικό μου, όπως λέμε είναι Πολυξένη -κι όχι Ευγενία που νομίζουν οι περισσότεροι. Όταν η μητέρα μου ένιωσε πως έσπασαν τα νερά, έβλεπε τη γνωστή ελληνική ταινία με την Καρέζη και με αφορμή αυτό το κομβικό γεγονός, με φώναζε «Τζένη».

Γράφει η Τζένη Μπαλατσινού

Λένε πως τα ονόματα είναι μια προίκα και ορίζουν με έναν τρόπο και μια «μοίρα». Έτσι, αυτό το όνομα χαρακτήρισε πολλούς σημαντικούς σταθμούς της ζωής και της πορείας μου. Jenny.gr ονομάστηκε το site

μου και τώρα, ένα ακόμα project παίρνει το όνομά μου. Με μεγάλη χαρά, όρεξη, συγκίνηση και ενθουσιασμό λοιπόν, ξεκινάει η νέα μας εκπομπή από τη συχνότητα του MEGA αυτό το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, στις 12:00.

Το Jenny Jenny είναι μια ιδέα που την κυοφορούσα εδώ και τρία περίπου χρόνια. Μου άρεσε η προοπτική μιας ομαδικής δουλειάς με πράγματα που μας αφορούν όλους και πρόσωπα που έχουν να πουν πολλά. Δεν συνηθίζω να λέω πόσο τέλεια περνάμε και τι ωραίο κλίμα υπάρχει στα γυρίσματα και όλα αυτά τα politically correct που πρέπει να λέγονται… μα στην περίπτωση μας δυσκολευόμαστε στα γυρίσματα. Τα γέλια, οι φωνές, τα σαρδάμ και τα υπονοούμενα είναι όλα όσα έφερε η οικειότητα που δημιουργήθηκε ματαξύ μας σχεδόν από τις πρώτες μας συναντήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Jenny.gr

The post Jenny Jenny είσαι εδώ; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα