Αρχίζει το… game of awards! – Αυτά είναι τα 5 πρόσωπα που ξεχωρίζουν στα βραβεία Emmy

Την ώρα που η Κέιτ Μάρα (House of Cards) και ο Άαρον Πολ (Breaking Bad) ανακοίνωναν το πρωί της Πέμπτης τις υποψηφιότητες των φετινών Emmy Awards πολλά ήταν τα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν, στα οποία τα ονόματα των επικρατέστερων ονομάτων έδιναν και έπαιρναν.

Μπορεί το «Game of Thrones» και το «American Horror Story» να είναι οι δύο σειρές που θα διεκδικήσουν τα περισσότερα βραβεία των φετινών ΕΜΜΥ, ωστόσο πίσω από αυτές αλλά και άλλες υποψήφιες κρύβεται η σκληρή δουλειά των μεγάλων πρωταγωνιστών. Αυτών των προσώπων που αξίζουν πραγματικά αυτά τα βραβεία για τον

μεγαλειώδη τρόπο που ερμήνευσαν το ρόλο τους καθηλώνοντας εκατομμύρια τηλεθεατές στη μικρή οθόνη.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη διάρκεια της ζωντανής τελετής στις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι τότε πάμε να δούμε ποια πρόσωπα κερδίζουν τις εντυπώσεις τη φετινή χρονιά…

ΔΡΑΜΑ

Από τη μία το ανατρεπτικό σενάριο, από την άλλη οι εκπληκτικοί χαρακτήρες δεν θέλεις και πολύ να κολλήσεις με ένα σήριαλ. Κάτι από όλα αυτά που μας κρατούν κολλημένους στις οθόνες μας είναι και το «Game of Thrones» που με τις σέξι σκηνές του και τη δυναμική του ηγείται του πεδίου με 16 υποψηφιότητες, σκοράροντας ακόμα και υποψηφιότητα Σεναρίου, για το μεγαλειώδες επεισόδιο «Rains of Castamere». Δύσκολα χάνει βραβείο!

Η κυριαρχία του Homeland, από την άλλη, η νέα μεγάλη σειρά βραβείων, κατάφερε και φέτος, όπως και πέρσι να αναστατώσει την κατηγορία. Εξαιρετική σειρά που αφορά και είναι σχετική, φοβερές ερμηνείες και μεγάλο σασπένς! Πρέπει να θεωρούμε βέβαιο πως θα επιστρέψει στην κατηγορία, όπως και το Breaking Bad για το πρώτο μισό της τελευταίας του σεζόν. Η ένταση που αποπνέει εδώ και δύο χρόνια είναι αποπνικτική, οι ερμηνείες από τους βασικούς χαρακτήρες και τα guests καθηλωτικές και η αναμονή του φινάλε είναι τεράστια. Τέσσερις υποψηφιότητες σε αυτήν την κατηγορία χωρίς καμία επικράτηση!

1. Ακόμη μία κατηγορία που έχει βρει τον κυρίαρχο της μιας και η Κλερ Ντέινς έχει πάρει στο διάβα της όλα τα βραβεία όσον αφορά τον ρόλο της στο Homeland. Ένας πολυεπίπεδος και δύσκολος ρόλος που η ίδια χειρίζεται άψογα και καταφέρνει να τον κάνει δικό της.

2. Ο Τζόναθαν Μπανκς του Breaking Bad είναι ένας από τους χαρακτήρες που γουστάρεις να βλέπεις. Περίεργος, εκκεντρικός, δεν σου χαρίζεται, αλλά πιο τίμιος (στις αρχές του) πεθαίνεις. Δεν ήρθε ο καιρός του να πάρει ένα βραβείο;

3. Σίγουρα δεν την ξέρεις ως Εμίλια Κλαρκ, αλλά ως Καλίσι του Game Of Thrones. Και είναι ένας από τους λόγους που βλέπεις σαν τρελός τη σειρά. Είναι σέξι, αποφασισμένη να πάρει τον θρόνο και -όπως και να το κάνεις- μας τρελαίνει που είναι η μητέρα των δράκων. Α, ναι και πολύ καλή ηθοποιός. Με τόσα θετικά, μάλλον το Emmy δύσκολα θα το χάσει.

ΚΩΜΩΔΙΑ

4. Η περσινή χρονιά βρήκε νικήτρια για τρίτη φορά στη καριέρα της, την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους του Veep στον ρόλο της αντιπροέδρου Σελίνα Μέγιερ. Ένα σενάριο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της και υπογεγραμμένο από τον Αρμάντο Ιανούτσι της έδωσε την δυνατότητα να λάμψει σε αυτό που ξέρει καλύτερα.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα επιστρέψει και φέτος, όπως το ίδιο θεωρείται για την Τίνα Φέι στην τελευταία σεζόν του 30 Rock και την ταλαντούχα Λένα Ντάναμ που βραβεύτηκε με την Χρυσή Σφαίρα στην αντίστοιχη κατηγορία και βλέπει το όνομα της να εκτιμάται από όλο και περισσότερο κόσμο. Το κορίτσι αυτό έχει πολύ ταλέντο και πατάει τα πόδια της στην γη.

5. Ο Αλεκ Μπόλντουιν με δύο βραβεύσεις στην καριέρα του είναι βέβαιο πως θα βρει θέση για την τελευταία σεζόν του 30 Rock κάτι το οποίο ισχύει και για τον εξαιρετικό Ντον Τσιντλ (House of Lies) που έρχεται με φόρα από την Χρυσή Σφαίρα αλλά και την περσινή υποψηφιότητα του σε μια παραγωγή που βασίζεται σε αυτόν στο μέγιστο. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, θα ισχύσει όχι αυτό που λέει το ρητό, αλλά το αντίθετο: Αυτός που έχει το "όνομα" έχει και τη χάρη και... συνεπώς ψηφίζουμε Άλεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα