Δέσποινα Βανδή-Σάκης Ρουβάς κι οι σελεμπριτό-πανηγυρισμοί στα social media για την Εθνική!

Δεν ήταν η Ελένη Φουρέιρα η μόνη σελέμπριτι που καρδιοχτυπούσε για τον αγώνα της Εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού. Τα social media πήραν, πραγματικά, φωτιά μετά την πρόκριση της χώρας μας στους 16 του Μουντιάλ και, φυσικά, ήταν πολλοί οι επώνυμοι που έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στην ομάδα και να εκφράσουν τη χαρά τους για την ιστορική νίκη.

Από τους πρώτους που σχολίασαν το αποτέλεσμα ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Ο ποπ σταρ

αγαπάει πολύ τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθεί όλους τους αγώνες της Ελλάδας. Το σχόλιο του στο Τουίτερ «Τρέλαααααα…..! Ελλάς». Στο ελληνικό πνεύμα αναφέρθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη έγραψε «Μπράβο στα παιδιά για την ψυχή και τη μαγκιά τους!!!»!

Φανατική της Εθνικής, ε πώς να το κάνουν έχει και τον Ντέμη σύζυγο, είναι και η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια έδειξε έμπρακτα την στήριξή της ανεβάζοντας στην πρεμιέρα της χώρας στο Μουντιάλ μία φωτογραφία. Η Despina δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην παρακολουθήσει τον κρίσιμο αγώνα. Λίγο μετά τη νίκη της Εθνικής έγραψε στο Twitter της: «Για άλλη μια φορά "impossible is nothing'! Μπράβο στην Εθνική μας!».

Keywords
Τυχαία Θέματα