Εκτέλεσαν εν ψυχρώ ταξιτζή στη Πάρο

Δεύτερη τραγωδία μετά τον βιασμό και κακοποίηση της 15χρονης μαθήτριας από τον νεαρό Πακιστανό. Όλο το νησί στο πόδι για τους αδίστακτους ληστές που σκότωσαν των 45χρονο.

Ο άτυχος ταξιτζής είδε τους τρεις ληστές να βγαίνουν στις 8.20 το πρωί από υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προσπάθησε

να τους εμποδίσει να διαφύγουν.

Οι τρεις άνδρες, φορώντας μαντίλια στα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στην τράπεζα και, με την απειλή όπλων, έκαναν ληστεία. Οι ένοπλοι παρέμειναν για αρκετά λεπτά μέσα στην τράπεζα. Όταν βγήκαν από την τράπεζα, κάποιοι υπάλληλοι έτρεξαν επίσης έξω, φωνάζοντας «ληστεία». Τότε, ο οδηγός του ταξί προσπάθησε να τους καταδιώξει, ωστόσο εκείνοι τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ, με τρεις σφαίρες στο κεφάλι. Το θύμα ήταν ένας 45χρονος οδηγός ταξί και όπως μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δελτία ήταν ο σύζυγος της μικρής κόρης του Μίμη Δομάζου και της Βίκυς Μοσχολιού.

Ο θάνατος του άτυχου άνδρα ήταν ακαριαίος. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Παροικιάς, ενώ στο νησί επικρατεί κινητοποίηση, προκειμένου να κλείσουν όλοι οι δρόμοι εξόδου για τους δράστες. Οι δολοφόνοι διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε μισή ώρα αργότερα καμένο σε ένα μικρό λιμανάκι, με την ονομασία Αμπελάς που βρίσκεται πολύ κοντά στη Νάξο, με αποτέλεσμα η αστυνομία να εκτιμά ότι μπορεί να έχουν διαφύγει με ταχύπλοο για τη Νάξο. Ήδη, αστυνομικές ενισχύσεις φτάνουν και από τα γύρω νησιά, για να βοηθήσουν στο έργο των ελάχιστων αστυνομικών δυνάμεων που έχουν έδρα την Πάρο.

Είναι το δεύτερο τραγικό περιστατικό στην Πάρο, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, έπειτα από την επίθεση και κακοποίηση της 15χρονης μαθήτριας στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα