Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια για τον Τέρενς Κουίκ: Μακάρι να βρισκόμασταν πιο συχνά

09:23 5/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Τα τελευταία 6 χρόνια δεν τη βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση, αλλά υπήρξε μια εποχή από τα πιο δυνατά ονόματα στην παρουσίαση πρωινών εκπομπών. Τα οικογενειακά της προβλήματα την έκαναν να κλειστεί για να προστατέψει τα παιδιά της και σήμερα πατάει πάλι στα πόδια της, μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο. Μιλάει μάλιστα και για την εκτίμηση που τρέφει στον Τέρενς Κουίκ.

Η Έμυ Λιβανίου βρέθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς και μίλησε για το διαζύγιο της, τον πρώην άντρα της, τα παιδιά της και τον Τέρενς Κουίκ.

Για το διαζύγιό

της και τι έφταιξε που ο γάμος της κακοφόρμισε και τέλειωσε: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο διαζύγιο. Δεν είχε καμία σχέση με τα λαμπερά που βλέπω, τα κοινή συναινέσει. Επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ από αυτό, πήρα μια απόφαση και για μένα και τα παιδιά μου, να μην υπάρχει καμία δημοσιότητα, να μην δω ποτέ καμία σειρά γραμμένη. Έτσι δεν γράφτηκε τίποτα. Ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή, με πήραν οι δημοσιογράφοι, μια, δυο, δέκα, είκοσι φορές και μετά τέλος. Το σεβάστηκαν χωρίς να έχω κάνει καμία συνεννόηση μαζί τους. Μεγαλώνω τα παιδιά μου μόνη μου, ο μπαμπάς τους είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Είμαι μάνα και πατέρα. Και αυτό δεν μου έδωσε τη δύναμη να δώσω καμία συνέντευξη. Και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την διακριτική στάση που κρατήσανε».

«Πραγματικά δεν ξέρω. Κάποια στιγμή σίγουρα πρέπει να αγαπάς τον άλλον και να το δείχνεις και να αγαπάς πολύ τα παιδιά όταν υπάρχουν. Και όλα νομίζω πως μπορείς να τα βάλεις πίσω, αν δεις πως ο άλλος βάζει πάνω απ’ όλα τα παιδιά. Ξέρετε, όταν είναι όλα ήρεμα και η σχέση είναι μια χαρά και η οικογένεια λειτουργεί, τότε παραμελείς λίγο τα παιδιά, λες θα βγω και ένα βράδυ έξω χωρίς αυτά. Όταν όμως αρχίζει το πρόβλημα, τότε η μάνα είναι πάνω από τα παιδιά» ανέφερε η Έμυ Λιβανίου και άφησε να εννοηθεί ότι έχει βρει νέο έρωτα: «Τώρα είμαι καλά, ναι».

Εκτός από τα προσωπικά της μίλησε και για τα αισθήματα της για τον Τέρενς Κουίκ: «Δεν έχουμε βρεθεί, αλλά έχουμε μιλήσει σε κάποια άσχημο συμβάν δικό του. Μακάρι να βρισκόμασταν πιο συχνά. Πιστεύω πως είναι τόσο σπουδαίος δημοσιογράφος. Η συνεργασία μας ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς σταθμούς της καριέρα μου. Μόνο καλά πράγματα έχω να θυμάμαι».

Για τα επαγγελματικά λάθη του παρελθόντος: « Ίσως κάποιες φορές παραπήρα σοβαρά κάποια θέματα. Αυτό ναι ήταν λάθος μου. Παρασκηνιακά, στον αέρα δεν έχω βγει ποτέ εκτός εαυτού. Τώρα είμαι πάρα πολύ cool, ειδικά όταν έρχονται σοβαρά θέματα στη ζωή σου, κοιτάζεις πίσω και βλέπεις πως αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα τώρα ζεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα