Η δίαιτα των ονείρων σας! Ιταλός σεφ υπόσχεται απώλεια βάρους τρώγοντας κάθε μέρα πίτσα

Ο σεφ Πασκάλ Καζολίνο διαβεβαιώνει ότι τρώγοντας μία πίτσα Μαργαρίτα κάθε μέρα μπορεί κάποιος να χάσει βάρος. Ο Ιταλός σεφ που είναι ιδιοκτήτης πιτσαρίας κοντά στην Union Square στην Νέα Υόρκη υποστηρίζει πως έχασε 50 ολόκληρα κιλά μέσα σε 5 μήνες με αυτόν τον απολαυστικό

και άκρως αντισυμβατικό τρόπο.

Οι δίαιτες γενικώς επιβάλλουν πολλές θυσίες, αλλά αυτός ο έξυπνος σεφ προτείνει μία διατροφή που δεν είναι τόσο δύσκολο να την ακολουθήσει κάποιος. Μία πίτσα Μαργαρίτα έχει 570 - 600 θερμίδες και αποτελεί γεύμα που έχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και μεταλλικά στοιχεία.

Ο σεφ και... η πίτσα διαίτης!

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ιδανικό είναι να τρώτε εναλλάξ πίτσα, λευκό κρέας ή ψάρι με λαχανικά πέντε μέρες την εβδομάδα. Κατά την διάρκεια της ημέρας τρώτε φρούτα, λαχανικά και πίνετε πολύ νερό. Ένας σημαντικός κανόνας για να δείτε τα ποθητά αποτελέσματα είναι να ακολουθείτε τις αρχές της μεσογειακής διατροφής και να ετοιμάζετε την πίτσα με φρέσκα υλικά χωρίς πολλά λιπαρά.

Όσο για τα γλυκά και τα αναψυκτικά; Απαγορεύονται δια ροπάλου! Ωστόσο, μπορείτε να απολαμβάνεται τον καφέ σας χωρίς τύψεις, χωρίς να το παρακάνετε με τη ζάχαρη…

The post Η δίαιτα των ονείρων σας! Ιταλός σεφ υπόσχεται απώλεια βάρους τρώγοντας κάθε μέρα πίτσα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα