Λεβέντης: Ποιον να βγάλει αρχηγό η ΝΔ; Τον βιβλιοπώλη, τον βασιλόφρονα ή αυτόν που κουβαλά την κατάρα;

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αυτή είναι η άποψη που διατύπωσε εμμέσως πλην σαφώς ο Βασίλης Λεβέντης για τις επιλογές που έχουν οι Νεοδημοκράτες σε ότι αφορά την αρχηγία του κόμματος.

Σε μια πρωτοφανή ανάμειξη στα εσωκομματικά άλλης παράταξης, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επιτέθηκε προσωπικά σε καθέναν από τους υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ, τονίζοντας ότι

ανυπομονεί να δει ποιος θα είναι ο νικητής, αν και κατά τον ίδιο, κανένας δεν είναι άξιος για τη θέση.

«Έχω πει ότι όποιον και να βγάλετε θα βγείτε χαμένοι. Δεν έχω ιδιαίτερη αγωνία», είπε, αποκαλώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη «ηθοποιό – βιβλιοπώλη» και τον Απόστολο Τζιτζικώστα «γιο βασιλόφρονα». Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ότι ο υποψήφιος κουβαλά την «κατάρα της οικογένειας».

Και αν υποθέσατε ότι όλα αυτά ειπώθηκαν για να αβαντάρουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στον νυν αρχηγό της ΝΔ επεφύλασσε την πιο απαξιωτική ατάκα: «Τον άλλο πως τον λένε, τον ξεχνάω»!

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε στην δήλωση του Νίκου Φίλη για την γενοκτονία των Ποντίων, τονίζοντας ότι ο υπουργός οφείλει μια συγνώμη για την «ατυχή φράση του».

«Ο κ. Φίλης είπε ότι ως υπουργός σέβεται τη Γενοκτονία αλλά ως άνθρωπος έχει τις απόψεις του. Μα κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του, αλλά την άποψη την κρατάμε μέσα μας».

The post Λεβέντης: Ποιον να βγάλει αρχηγό η ΝΔ; Τον βιβλιοπώλη, τον βασιλόφρονα ή αυτόν που κουβαλά την κατάρα; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα