Μάνος Ιωάννου: Ήξερα ότι ο χωρισμός μου με τη Ναταλία Γερμανού θα γινόταν πρωτοσέλιδο

Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από το χωρισμό της Ναταλίας Γερμανού με το Μανο Ιωάννου, φαίνεται όμως πως το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να… γυρνάει στο παρελθόν χάρη στις πικάντικες ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Κάτι παρόμοιο έγινε και σε πρόσφατη συνέντευξη του ηθοποιού όπου η Ναταλία δε θα μπορούσε να λείπει από την κουβέντα.

Ο Μάνος Ιωάννου σε μία της εφόλης της ύλης συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό People φωτογραφίζεται με καλοκαιρινό

σκηνικό να ιππεύει άλογο με θέα τη θάλασσα. Οι αποκαλύψεις για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού δεν έλειψαν:

«Όταν είδα πως ο δεσμός μας έγινε πρωτοσέλιδο, αμέσως κατάλαβα πως θα γινόταν κάτι αντίστοιχο και στον χωρισμό. Αυτό συμβαίνει, διότι δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν. Yπήρξαν και οι «καλοθελητές» που έβαζαν λόγια και σίγουρα δημιούργησαν κάποια προβλήματα. Αυτό, σε συνδυασμό με την αναγνωρισιμότητα που έχουμε και οι δυο, σίγουρα έπαιξε αρνητικό ρόλο και δημιούργησε ορισμένα προβλήματα», παραδέχτηκε.

«Αν, όμως, γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα. Μπορεί να έκανα λάθος χειρισμούς, αλλά από τα λάθη μου μαθαίνω», δήλωσε ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να περνάει το Πάσχα με τη Ναταλία στο Λονδίνο. Οι δυο τους έμειναν σχεδόν δυο χρόνια μαζί και είναι μια σχέση που ο ίδιοε τίμησε και εξακολουθεί να προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αλήθεια, η διαφορά ηλικίας, έπαιξε κι αυτή κάποιον αρνητικό ρόλο στην έκβαση της σχέσης τους;

«Καθόλου. Αν περνάς καλά με τον άνθρωπό σου, αυτό δεν το σκέφτεσαι καν. Άλλωστε, όλες οι κοπέλες μου ήταν μεγαλύτερες. Δεν είχα ποτέ σχέση με μικρότερή μου. Πάντα ήθελα δίπλα μου μια γυναίκα έξυπνη, με χιούμορ, που να μπορώ να μιλάω μαζί της», εξηγεί, ενώ ξεκαθαρίζει πως μετά από έναν χωρισμό δεν μπορεί να κρατήσει φιλικές σχέσεις με μια γυναίκα…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Μάνος Ιωάννου: Ήξερα ότι ο χωρισμός μου με τη Ναταλία Γερμανού θα γινόταν πρωτοσέλιδο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα