Μεϊμαράκης: Μακάρι να γινόταν, να πατούσαμε ένα κουμπί και να ερχόταν η ανάπτυξη
Πρόοδος με αργά και σταθερά βήματα που ακολουθεί η κυβέρνηση έχει διαφανεί σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» και στους κ. κ. Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Μ. Αναγνωστάκη, ωστόσο θέλησε να διευκρινίσει ότι θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να δείξουν υπομονή και κατανόηση.
Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Προέδρου της Βουλής...
Για
«Το πολίτευμα λειτουργεί με βάση τρεις εξουσίες: την Εκτελεστική, τη Νομοθετική και τη Δικαστική. Συνταγματικά, με το Ζ’ ψήφισμα το οποίο έχει συνταγματική ισχύ, έχει προσδιοριστεί κι έχει συνδεθεί η αποζημίωση του Βουλευτού με τον επικεφαλής της Δικαστικής εξουσίας για να δείχνει αυτή την ισότητα των εξουσιών και ταυτόχρονα και ο Υπουργός -Βουλευτής λαμβάνει την ίδια αποζημίωση. Γνωρίζουν λοιπόν όλοι ότι δεν μπορούμε να πάμε σε μείωση αποζημίωσης ούτε συμβολική. Γι’ αυτό και θα δείτε ότι παρ’ ότι το Κοινοβούλιο έχει μειώσει τον προϋπολογισμό του και το ετήσιο εισόδημα του Βουλευτού, μειώνοντας κάποια άλλα έξοδα όπως τα έξοδα κίνησης, παραστάσεις Επιτροπών, αφορολόγητο κ.α. , δεν έχει μπορέσει να μειώσει και δεν μπορεί - διότι είναι Συνταγματική διάταξη και απαιτεί αναθεώρηση- τη συγκεκριμένη ονομαστική αξία αποζημίωσης. Θέλω δηλαδή να πω ότι εδώ και χρόνια η ονομαστική αξία είναι αυτή. Όμως στην ετήσια αποζημίωση υπάρχουν οι συνολικές μειώσεις. Γι’ αυτό και υπάρχει και αυτή η σύγχυση. Δηλαδή, οι 16 μισθοί που υπήρχαν δεν υπάρχουν, τα έξοδα κίνησης δεν υπάρχουν.
Η διαφορά της Δημοκρατίας με όλα τ’ άλλα πολιτεύματα είναι η ύπαρξη του Κοινοβουλίου. Η ποιότητα Δημοκρατίας είναι εκείνη που ορίζει τη λειτουργία του Κοινοβουλίου. Κατανοώ πλήρως και την κριτική από τους πολίτες, από τους δημοσιογράφους που ήθελαν έστω και συμβολικά μια μείωση της αποζημίωσης του Βουλευτού. Δε την κατανοώ όμως από τους Βουλευτές και κυρίως της μιας πτέρυγας η οποία δεν πιστεύει στον Κοινοβουλευτισμό αλλά αντιθέτως θέλει την πλήρη απαξίωση του Κοινοβουλίου. Άρα λοιπόν όποιος Βουλευτής θέλει, γνωρίζοντας ότι η διάταξη είναι στο Σύνταγμα, μπορεί να μην αποδεχθεί την βουλευτική του αποζημίωση. Γιατί δεν υπάρχει καμία διάταξη που λέει «ή θα τα εισπράξετε ή θα πάτε φυλακή».
Όποιος Βουλευτής, συνεπώς, έκανε τέτοια κριτική ή δεν γνώριζε ότι η αποζημίωση είναι συνδεδεμένη συνταγματικά με τις τρεις εξουσίες ή το έκανε υποκριτικά. Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, μια μερίδα βουλευτών το έκανε υποκριτικά και θα έλεγα και κάποιοι δολίως. Άρα εκ του ασφαλούς κάποιοι μας κάνουν κριτική και γι’ αυτό θέλω επί τη ευκαιρία να συγχαρώ τη ΔΗΜ.ΑΡ. η οποία πήρα μια ριζοσπαστική, ουσιαστική απόφαση».
Ο Πρόεδρος της Βουλής, τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του αφορολόγητου των Βουλευτών:
«Εγώ κατέθεσα πρόταση για βιβλίο εσόδων-εξόδων. Να καταργηθεί πλήρως το αφορολόγητο , (διότι το αφορολόγητο, αν ανατρέξουμε από το 1974 μέχρι σήμερα υπήρχε το πλήρες αφορολόγητο και μη προστιθέμενο στα εισοδήματα), διότι ενώ στον βουλευτή αναγνωρίζονται έξοδα εντούτοις στον τομέα της αποζημίωσης του, που πολλοί λένε ότι είναι μισθός, δεν του αφήνει τα έξοδα. Αρχικά φορολογήθηκε με 5%, μετά με 15% , μετά μειώθηκε, μετά προστέθηκε στο συνολικό εισόδημα και ανεβαίνει και η κλίμακα στο 40%, 50%. Είναι άχαρα όλα αυτά. Μπορώ όμως να σας πω ότι ο Βουλευτής έχει κάποια έξοδα που δεν καταγράφονται πουθενά. Τα οποία μπορεί να αγγίζουν και το 40% και το 50% και το 60% και το 70% ανάλογα πως ο Βουλευτής ασκεί την πολιτική του, που πολιτεύεται και σε ποια ποιά Περιφέρεια. Αυτά προκύπτουν λόγω του βουλευτικού αξιώματος. Το να μην υπάρχει όμως αφορολόγητο το έθεσα ήδη στη Βουλή. Και ποιος σας είπε ότι επειδή ψηφίστηκε έτσι ο Προϋπολογισμός μας δεσμεύει για το αφορολόγητο; Άσχετο είναι το ένα με το άλλο. Διότι μπορεί να καταργηθεί το αφορολόγητο και αύριο το πρωί, παρά το γεγονός ότι έχει ψηφιστεί ο προϋπολογισμός. Για αυτό και σας είπα ότι υπάρχει σύγχυση. Εγώ αναφέρθηκα στην ονομαστική αξία της αποζημίωσης για την οποία μίλησαν και κάποιοι συνάδελφοι και υπήρχε σύγχυση. Λέω λοιπόν, αύριο το πρωί βιβλίο εσόδων- εξόδων , αναγνώριση εξόδων βουλευτών και τέλος και φορολόγηση από το πρώτο ευρώ. Ωστόσο, η Ολομέλεια είναι το κυρίαρχο Σώμα. Δεν είναι τι εισηγείται ο Πρόεδρος. Ο Πρόεδρος εισηγείται με βάση τη Συνταγματική Διάταξη. ‘Ο,τι περιθώριο αφήνει η Συνταγματική Διάταξη είναι υπό συζήτηση για να διαμορφωθεί, όπως είναι και το αφορολόγητο με πολύ σεβασμό απέναντι στον δοκιμαζόμενο πολίτη και προς όλους λέγοντας και εξηγώντας ότι το Κοινοβούλιο σε αυτή τη φάση βοήθησε. Πρέπει να βοηθούσε περισσότερο; Ίσως, ευπρόσδεκτη η κριτική αλλά εξηγώ κιόλας ότι το Κοινοβούλιο είναι αυτό που πρέπει να σταθεί όρθιο απέναντι, ως ανάχωμα όλων των αυθαιρεσιών».
Για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά με την κ. Α. Μέρκελ:
«Καταρχήν να σας πω ότι όταν έγιναν οι εκλογές του 2012 και οδηγηθήκαμε και στις επαναληπτικές εκλογές, ήμασταν όλοι και η Αξιωματική Αντιπολίτευση και όλα τα κόμματα, σε μια πολύ μεγάλη ανησυχία, πως ο τόπος θα βγει από αυτή την περιδίνηση. Και θα έλεγα πως είναι προς τιμήν και των Αρχηγών και των Βουλευτών και των Κομμάτων που είπαν: «τα αφήνουμε όλα στην άκρη σε μια προσπάθεια να δούμε πως μέσα στην Ευρωζώνη μπορούμε να βρούμε λύση». Διότι, θα σας θυμίσω ότι, εκείνη την εποχή, ήταν οξύτατες οι αντιδικίες, ιδιαίτερα ΠΑΣΟΚ –Νέας Δημοκρατίας και βεβαίως ερχόμενη και η ΔΗΜΑΡ έθετε ακόμα περισσότερο το ζήτημα του κατεπείγοντος και της αγωνιώδους προσπάθειας να προχωρήσει η Κυβέρνηση. Και αποκαταστάθηκε μια μεγάλη παράμετρος, για να μας βοηθήσει σε αυτό, που είναι η πολιτική σταθερότητα και ομαλότητα. Γιατί οι Κυβερνήσεις δεν αποτελούν αξιόπιστους συνομιλητές εάν δεν έχουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία να μπορεί να εγγυηθεί στους συνομιλητές μας, στους δανειστές μας, στους πολίτες ότι αυτή μπορεί να διατηρηθεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ και το Κοινοβούλιο, τα Κόμματα και οι Βουλευτές έκαναν τη δουλειά τους, ακόμα και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, με τις προτάσεις της, οι οποίες πάρα πολλές φορές ελήφθησαν υπόψη, προσπαθήσαμε να τα βρούμε. Υπήρχε μια τάση να θέλουν να μπει και ο ΣΥΡΙΖΑ, από πλευράς Κυβέρνησης, ακόμα και τώρα, στη διαπραγματευτική ομάδα. Όσο περισσότεροι είμαστε, ακόμα κι αν διαφωνούμε, που πρέπει να διαφωνούμε, είναι θετικό για την Ελλάδα και τη διαπραγμάτευση.
Και έγινε μια Κυβέρνηση την οποία κανείς δεν πίστευε ότι θα πάει. Όλοι έλεγαν ότι το καλοκαίρι θα πέσει. Κι όμως, το καλοκαίρι πέρασε. Έλεγαν στις γιορτές, πέρασαν κι οι γιορτές. Λέγανε τον Μάρτιο, τον Απρίλιο. Είμαστε πάντα με το άγχος που λέτε. Και προσέξτε μέσα σε αυτή τη δοκιμασία έπρεπε να συνεννοηθούμε τρία Κόμματα, που εμείς δεν έχουμε την πολιτική κουλτούρα κι όμως τα καταφέραμε. Βλέπω λοιπόν ότι αυτή η Κυβέρνηση έχει προχωρήσει. Βεβαίως οι πολίτες έχουν υποστεί τεράστιες θυσίες, θεωρώ όμως το ότι έχουμε πείσει αυτή τη στιγμή την Ευρωπαϊκή Ένωση και παρουσία της Μέρκελ, να λέει ο Έλληνας Πρωθυπουργός ότι δεν πρόκειται να πάρουμε νέα μέτρα, ότι δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο και το κυρίαρχο και σημαντικό να αναγνωρίζει η Γερμανίδα Καγκελάριος το πρωτογενές πλεόνασμα στην Ελλάδα. Το οποίο όπως θα θυμόσαστε, προ διμήνου δεν αναγνωριζόταν ούτε από τα ελληνικά κόμματα, δεν αναγνωριζόταν από την Τρόικα, η Κυβέρνηση ήταν πολύ επιφυλακτική και στο προσχέδιο του προϋπολογισμού ήταν πολύ λιγότερο. Και βρισκόμαστε σε ένα σημείο, ενόψει και των Ευρωεκλογών που και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη. Διότι και οι άλλοι ηγέτες των Κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν την κοινή γνώμη των λαών τους, έχουν τις εκλογές τους, έχουν δώσει χρήματα τα οποία πρέπει να σεβαστούμε, κι όμως βλέπετε ότι αυτή τη στιγμή έχει βγει η Ελλάδα από την το κάδρο ως το «μαύρο πρόβατο». Αυτό είναι το πρώτο, μεγάλο βήμα. Δεν λέω ότι τελείωσαν τα προβλήματα, δε λέω ότι θα χαλαρώσουμε. Προς Θεού, όχι. Είναι όμως το πρώτο, μεγάλο βήμα το οποίο στο κάτω- κάτω μας δίνει και μια ελπίδα. Τόσα χρόνια είμαστε πράγματι μέσα στο άγχος και τη στεναχώρια και για πρώτη φορά αναγνωρίζεται και από την τρόικα ότι μπορούμε να περάσουμε στην ανάπτυξη και να έχουμε θετικό πρόσημο για πρώτη φορά.
Αυτό δείχνει ότι, παρ’ ότι είναι αργά τα βήματα, υπάρχει πρόοδος. Αλλά δεν γίνεται να γίνουν και πιο γρήγορα. Όλοι είμαστε ανυπόμονοι. Μακάρι να γινόταν, να πατούσαμε ένα κουμπί και να ερχόταν η ανάπτυξη. Δε γίνεται δυστυχώς. Γι’ αυτό και ο πολίτης θα πρέπει να καταλάβει».
Για τη συμβολή της Βουλής των Ελλήνων στις περικοπές:
«Θεωρώ άδικο να λέμε ότι η Βουλή δεν έχει συμβάλλει στις περικοπές οι οποίες έγιναν. Επαναλαμβάνω ότι από το 2009 μέχρι σήμερα έχει συμβάλει και μάλιστα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα κατανοώ πλήρως τις αντιδράσεις ενός πολίτη ο οποίος με πολλή δυσκολία «τα φέρει βόλτα». Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να του πω ότι το Κοινοβούλιο υπάρχει, πρέπει να έχει ικανούς και ποιοτικούς και άξιους και ότι το Κοινοβούλιο είναι το ανάχωμα τελικά απέναντι στην οποιαδήποτε αυθαιρεσία της εκτελεστικής εξουσίας.
Και το 2011 ψηφίσαμε Προϋπολογισμό και όταν βρεθήκαμε στην κρίση το Κοινοβούλιο έδωσε έναν ολόκληρο μισθό του για το χρέος. Δεν ήταν κάποια ηρωική πράξη. Η συνείδηση μας, μας το επέβαλλε. Ταυτόχρονα θέλω να σας πω ότι και εκεί αναγνωρίζω δύο κατηγορίες : την κατηγορία των πολιτών η οποία πράγματι κάνει μια καλόπιστη κριτική και σε αυτήν απευθύνομαι και βλέπω και μια κατηγορία πολιτών η οποία θέλει να κλείσει το Κοινοβούλιο».
Για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που αναμένεται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των υποβρυχίων:
«Η περίοδος της δικής μου θητείας έχει εξετασθεί από Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής. Επειδή το σύστημα είναι αντιπροσωπευτικό, εκλέγουμε Επιτροπές, τα μέλη των οποίων ασχολούνται μόνο με αυτό. Έγινε δημόσια συζήτηση επί πέντε μήνες και έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι επί της θητείας της δικής μου τουλάχιστον διεκόπησαν όλες οι πληρωμές , δεν πληρώθηκε τίποτα, δεύτερον ότι εγώ δεν παρήγγειλα τίποτα , δεν παρέλαβα και δεν πλήρωσα τίποτα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Και γι’ αυτό σας επαναλαμβάνω ότι αυτά που με αφορούν είναι και ομόφωνα. Βεβαίως να ερευνηθεί. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και όσον αφορά στη δική μου θητεία εγώ θα ψηφίσω να διερευνηθεί περισσότερο. Και κάθε έξι μήνες αν θέλουν να ερευνάται, ας ερευνάται.
Αν έρθει η πρόταση είμαστε έτοιμοι να το συζητήσουμε. Πάντως αν υπήρχε θέμα σοβαρής εξέτασης, η ΝΔ τα τρία αυτά χρόνια θα είχε καταθέσει πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπή. Βεβαίως ελέχθησαν κάποια ζητήματα, κάποια πράγματα για όταν κατατεθεί ο νόμος. Θεωρούμε όμως στη ΝΔ, επειδή εξετάστηκε με τα ζητήματα πολιτικής ηγεσίας, ότι δεν υπήρξαν θέματα. Να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ πρόταση και θα δούμε, θα εξετάσουμε και θα ακούσουμε όλες τις πλευρές . Τυχαίνει να μιλάτε και με κάποιον που ξέρει και λεπτομέρειες.
Η ΝΔ έχει δηλώσει δια μέσω του Προέδρου της - γιατί εγώ δεν την εκφράζω τη ΝΔ, είμαι μέλος της, συμμετέχω σε όλα τα όργανα - πρώτον, ότι όλα τα ζητήματα τα οποία θεωρεί ότι είναι ανοιχτά τα θεωρεί δευτερεύουσας σημασίας μπροστά στην προϋπόθεση να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά και να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο είχε έρθει. Άρα, έχει αφήσει κάποια ζητήματα εξεταστικών επιτροπών πολιτικής όμως εξέτασης, η ΝΔ ανοιχτά, όπως πως φτάσαμε στο πρώτο μνημόνιο, όπως, το τι έγινε με την διακυβέρνηση 2009-2012. Αλλά δεν τα θεωρεί πρωταρχικά διότι πιστεύει πως αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρχει συνεννόηση σε κυρίαρχο ζήτημα που είναι το πώς η χώρα παραμένοντας στο ευρώ και την Ευρωζώνη, θα βγει από την κρίση.
Η Βουλή έχει εξετάσει μέχρι μια χρονική περίοδο. Πολιτικά θα σας το θέσω. Η ίδια Βουλή βγάζει μια Έκθεση, ένα πόρισμα, μέσα στο πόρισμα αναγράφεται ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει κάτι τέτοιο και η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί. Η ίδια Βουλή, που λέτε φέρ’ ειπείν για εξεταστικές για τα TORM1 κ.λπ., έχει γράψει στο πόρισμα της ότι η Επιτροπή λήγει τη θητεία της γιατί λειτούργησε επί τόσους μήνες, περιμένουμε όμως όποιους λογαριασμούς δεν έχουν ανοίξει και με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν έχει προκύψει. Ήρθαν νέα στοιχεία; Προστίθενται στα παλαιά και προχωράμε.
Η Εξεταστική Επιτροπή εξετάζει πολιτικές ευθύνες, η Προανακριτική Επιτροπή εξετάζει ποινικές. Η μία εξετάζει, αν θέλετε, και την απιστία από την ποινική πλευρά , η άλλη εξετάζει και δωροδοκίες. Και θα έλεγα ότι και στο νόμο περί ευθύνης υπουργών υπάρχει μια σύγχυση. Διότι μόνο για τη απιστία ισχύει η παραγραφή, για τη δωροδοκία και το ξέπλυμα δεν ισχύει».
Στην ερώτηση «αν ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί τον κ. Βενιζέλο, επειδή είναι ο αδύναμος κρίκος, για να πέσει η Κυβέρνηση ή υπάρχει επί της ουσίας θέμα με τον κ. Βενιζέλο για τα υποβρύχια;» απάντησε:
«Ως Πρόεδρος της Βουλής δεν θα ήθελα να πάρω θέσει διότι αύριο το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει και δικαιολογημένα θα πει ότι ο Μεϊμαράκης αθωώνει το Βενιζέλο, ή ότι γίνονται συναλλαγές ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ή οτιδήποτε άλλο. Εγώ, λοιπόν, συναλλαγές δεν κάνω, εγώ λέω ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει συζητηθεί δημοσίως επί μήνες και υπάρχουν πορίσματα. Νέα στοιχεία δεν υπάρχουν και ομοφωνούμε ότι όσον με αφορά, δεν παρήγγειλα, δεν παρέλαβα, δεν πλήρωσα το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Τώρα, ως προς τον κ. Βενιζέλο, πιστεύω πως πρέπει να μας εξηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τι εννοεί λέγοντας ευθύνη; Ευθύνη περί απιστίας, ότι μπορεί να έκανε κάτι άλλο; Γιατί ευθύνη δωροδοκίας ή τέτοιων ζητημάτων δεν προκύπτει από πουθενά. Όχι μόνο δεν υπάρχουν αποδείξεις αλλά δεν υπάρχουν καν αποχρώσεις ενδείξεις. Σας λέω όμως ότι πρέπει να δω την πρόταση και να τη διαβάσω διότι σε άλλη περίπτωση θα πουν ότι ο Πρόεδρος της Βουλής, με τη βαρύτητα που φέρει η θεσμική μου ιδιότητα σήμερα, «αθωώνει» το Βενιζέλο.
Πολιτικά μιλώντας λοιπόν, σας λέω ότι θα ψηφίζω αυτό που θα αποφασίσει η Νέα Δημοκρατία, δημοκρατικά, με τη συζήτηση που θα έχουμε και η Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή κατευθύνεται προς μια τέτοια ψήφο. Μάλιστα, θα έλεγα πως ο κ. Σαμαράς στη συνέντευξη του, στον κ. Πρετεντέρη, την επόμενη μέρα κατηγορήθηκε ότι βιάστηκε. Άρα έχουμε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία εμμένω».
Δημοσίευση by Koolnews.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Και τις Κυριακές νωρίς γίνεται… του Σχοινά στο Κολωνάκι
- Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου αγνώριστη στη σειρά «Παρά πέντε» πριν 6 χρόνια
- Τα δάκρυα της Μαριέττας Χρουσαλά: «Μια φωτογραφία που δείξατε με “τσάκισε” εντελώς»
- Ετοιμαστείτε για τη δίαιτα του πολεμιστή!
- Σε έπιασαν χωρίς εισιτήριο; Διάβασε ποια είναι τα δικαιώματά σου
- Τα δάκρυα της Μαριέττας Χρουσαλά: "H φωτογραφία που δείξατε με τσάκισε"
- Διπλό το ραντεβού του Αρβανιτόπουλου με τον Πελεγρίνη για τα κλειστά Πανεπιστήμια
- Λάκης Γαβαλάς: «Καλύτερα να σου βάζουν τέσσερα πάρα να σε βάζουν στα τέσσερα»
- E. Ακρίτα: Το σατιρικό σχόλιο της για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews
- Σε έπιασαν χωρίς εισιτήριο; Διάβασε ποια είναι τα δικαιώματά σου
- Διπλό το ραντεβού του Αρβανιτόπουλου με τον Πελεγρίνη για τα κλειστά Πανεπιστήμια
- Γρήγορα και οικονομικά ταξίδια με νέο πρόγραμμα που σχεδιάζει η Κομισιόν
- Στα χνάρια του Ρόκι – Ο Τζέραρντ Μπάτλερ ξέρει τι να κάνει για να είναι fit
- Μεϊμαράκης: Μακάρι να γινόταν, να πατούσαμε ένα κουμπί και να ερχόταν η ανάπτυξη
- Τίμια εργατιά – Όταν ο Χολέβας ήταν φανοποιός!
- Ο άτακτος Λαμάρ – Το βίντεο που έκανε την Κλόε Καρντάσιαν να βγει από τα ρούχα της
- Αξιολάτρευτες θαλάσσιες ενυδρίδες παίζουν στα παγωμένα νερά της Αλάσκας
- Σε ισχύ η ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ για την Βενεζουέλα
- Τελευταία Νέα KoolNews
- Μεϊμαράκης: Μακάρι να γινόταν, να πατούσαμε ένα κουμπί και να ερχόταν η ανάπτυξη
- Βιβλίο εσόδων – εξόδων και κατάργηση του αφορολόγητου για τους βουλευτές προτείνει ο Μεϊμαράκης
- Γρήγορα και οικονομικά ταξίδια με νέο πρόγραμμα που σχεδιάζει η Κομισιόν
- «Υπάρχει βόμβα στο αεροπλάνο» φώναζε αλλοπρόσαλλος επιβάτης στην Ατλάντα [βίντεο]
- Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τη συνάντησή του με τη Μέρκελ
- Αξιολάτρευτες θαλάσσιες ενυδρίδες παίζουν στα παγωμένα νερά της Αλάσκας
- Σε έπιασαν χωρίς εισιτήριο; Διάβασε ποια είναι τα δικαιώματά σου
- Ο άτακτος Λαμάρ – Το βίντεο που έκανε την Κλόε Καρντάσιαν να βγει από τα ρούχα της
- Σε ισχύ η ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ για την Βενεζουέλα
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Η συγκίνηση του Φώτη Σεργουλόπουλου και οι πρώτες δηλώσεις για τον νεογέννητο γιο του!
- Media: Γιατί δάκρυσε ο Στέλιος Ρόκκος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού; (video)
- E. Ακρίτα: Το σατιρικό σχόλιο της για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη!
- Άκης Πετρετζίκης: «Τα έχουμε βρει με τον Πέτρο. Για ποιο λόγο να πλακωθούμε;»
- Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου αγνώριστη στη σειρά «Παρά πέντε» πριν 6 χρόνια
- Ετοιμαστείτε για τη δίαιτα του πολεμιστή!