Πρωταγωνιστής της ζωής: Ο Πέτρος Φιλιππίδης πραγματοποιεί το όνειρο του 14χρονου Κυριάκου

Το όνειρο ενός 14χρονου με νεφρική ανεπάρκεια, έκανε πραγματικότητα ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς θα συμπρωταγωνιστήσει με τον νεαρό σε επεισόδιο της σειράς του AΝΤ1 «Καλές Δουλειές».

Ο Κυριάκος Αποστολίδης είναι καθημερινά συνδεδεμένος με ένα μηχάνημα υποστήριξης για 12 με 13 ώρες καθώς πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια. Το όνειρο του 14χρονου από μικρό παιδί ήταν να γίνει ηθοποιός.

Έτσι και έγινε καθώς ο Κυριάκος είναι ένα από τα παιδιά του οργανισμού Make a Wish και θα πραγματοποιήσει την ευχή του καθώς θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά

«Καλές Δουλειές» του AΝΤ1.

Ο Κυριάκος θα εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 6 Μαΐου και στην σειρά θα υποδυθεί τον ανιψιό του ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου (Στέλιος Πετράκης), στον οποίο θα πάει να δουλέψει ο πρωταγωνιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός ζήτησε να του μεγαλώσουν τον ρόλο προκειμένου να έχει περισσότερες σκηνές μαζί του αλλά και με πρωταγωνιστές ενώ ήταν στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία που δεν τη ζεις κάθε μέρα. Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους και από το καστ και από το Make a Wish. Ο κ. Φιλιππίδης είναι εξαιρετικός άνθρωπος, όπως και ο Στέλιος Πετράκης, τον οποίο συνάντησα ξανά όταν ήρθαμε τριήμερη εκδρομή με το σχολείο στην Αθήνα και παρακολουθήσαμε την παράσταση Πρόβα νυφικού» δήλωσε ο μικρός Κυριάκος στην Espresso και συμπλήρωσε: «Τα λόγια που είχα δεν ήταν πολλά, αλλά αν και δεν με ξέρουν, είχαν πετύχει ακριβώς τον χαρακτήρα μου».

Φωτογραφίες Espresso

Keywords
Τυχαία Θέματα