Σπαστα όλα, Σαβιόλα – Αποθεωτική υποδοχή από 2.500 φίλους του Ολυμπιακού [εικόνες]

Το πολυπόθητο «ναι» είπε ο Αργεντινός επιθετικός στην πρόταση που του έκαναν οι Πειραιώτες, σφραγίζοντας έτσι μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Τα χρήματα που αναμένεται να πάρει ο Σαβιόλα ανέρχονται στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ με μπόνους ύψους 400.000 ευρώ, υπογράφοντας παράλληλα διετές συμβόλαιο. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την πρόταση των ερυθρόλευκων και στις 20:30 της Τετάρτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε το συμβόλαιό του.

«Η Π.Α.Ε.

Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Χαβιέρ Σαβιόλα για τα επόμενα δύο (2) χρόνια». Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση, ο Χαβιέρ Σαβιόλα έγινε και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού. Πριν από αυτό, τα είπε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν συναντήθηκαν για περισσότερο από 15 λεπτά. Όμως στο διάστημα αυτό είπαν αρκετά πράγματα σε πολύ καλό κλίμα.

Το κλίμα έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ θύμιζ εποχές... Τζιοβάνι, καθώς βρέθηκαν πολλοί φίλοι των ερυθρολεύκων προκειμένου να υποδεχθούν τον Χαβιές Σαβιόλα και να τον αποθεώσουν. Απολαύστε τα στιγμιότυπα.

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα